رضیم
شماره دستور پخت: 3182
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 1)

🍎مواد لازم کورابیه سیب👇🏻
۲۵۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع
۳ ق غ ماست
۱ استکان پودر قند
۱ ق چ بکینگ پودر
به مقدار لازم آرد (تقریبا ۴_۴/۵ لیوان)
‌‌
🍎برای مواد داخلش👇🏻
۴ عدد سیب
۲ ق غ شکر
۲ ق چ دارچین
‌‌
🍎برای روش👇🏻
پودر قند

🍎طرز تهیه👇🏻
ابتدا مواد داخلش رو آماده می کنیم برای این کار اول سیب هارو پوست کنده و رنده می کنیم سپس داخل تابه می ریزیم و روش شکر و دارچین ریخته و تا وقتی که سیب ها آب بندازن و نرم بشن ۱۵ دقیقه پخته و اجازه می دیم خنک بشه.
برای خمیر، کره ی تو دمای محیط نرم شده و بقیه مواد خمیر رو توی ظرفی ریخته و ورز می دیم بعد خمیر رو مثل تصویر شکل داده و داخل سینی می چینیم. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که روش کمی طلایی بشه می پزیم بعد از فر در آورده و اجازه می دیم خنک بشه. در نهایت روش پودر قند می پاشیم و سرو می کنیم.
نوش جان😻❣🍎

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 2)

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 2)

🍎مواد لازم👇🏻
۲۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
۱ استکان روغن مایع
۲ ق غ ماست
۱ عدد تخم مرغ
۱ استکان شکر
۱ ق چ بکینگ پودر
تقریبا ۵ لیوان آرد استفاده کردم (شما کنترل شده بریزید)

🍎برای مواد داخلش👇🏻
۵ عدد سیب
۵ ق غ شکر
۲ ق م دارچین
۱ استکان گردوی خرد شده

🍎برای روش👇🏻
۱ عدد سفیده تخم مرغ
بادام پرک

🍎طرز تهیه👇🏻
سیب ها رو پوست کنده و رنده می‌کنیم بعد شکر و دارچین رو اضافه می کنیم و روی اجاق تا وقتی که آبش رو بکشه می پزیم سپس گردوی خرد شده رو اضافه کرده و هم می‌زنیم و زیر اجاق رو خاموش می کنیم.
برای درست کردن خمیر، به غیر از آرد همه مواد لازم رو داخل ظرف مناسبی می ریزیم و خوب هم می زنیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و یه خمیر به نرمی لاله گوش به دست میاریم. خمیر مون رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و مابین دو کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتی متر بازش می‌کنیم با قالب تارت کوچیک یا با یه لیوان به شکل گرد قالب می زنیم و توش از مواد سیبی گذاشته و می بندیم بعد توی سینی فری که کاغذ روغنی پهن شده قرار می دیم روش سفیده تخم مرغ مالیده و بادام پرک می پاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که کمی طلایی بشه می پزیم بعد از خنک شدن روش پودر قند پاشیده و سرو می کنیم.
نوش جان🍎❤🙈💫

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 3)

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 3)

🍎مواد لازم👇🏻
🍎برای خمیر👇🏻
۲۵۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ عدد تخم مرغ (سفیده برای روش)
۳ ق غ شیر
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ استکان نشاسته
تقریبا ۵_۵/۵ لیوان آرد

🍎برای مواد داخلش👇🏻
۴ عدد سیب
۱/۵ ق م دارچین
۳ ق غ شکر
۱ استکان فندق خرد شده یا گردو

🥜برای روش👇🏻
۱ عدد سفیده تخم مرغ
بادام پرک

🍏طرز تهیه👇🏻
ابتدا سیب ها رو پوست کنده و رنده می کنیم سپس بهشون شکر اضافه کرده و تفت می دیم سیب ها رو کمی می پزیم تا آبشو بکشه سپس می ذاریم خنک بشه بعد از این که خنک شد داخلش فندق یا گردو، و دارچین اضافه می کنیم.
بعد خمیر رو ورز می دیم. (آرد رو کنترل شده اضافه می کنیم) خمیر رو به شکل دلخواه قالب زده و وسطش مواد سیبی رو می ذاریم و شکل می دیم در نهایت توی فر با دمای ۹۰ درجه تا وقتی روشون طلایی بشه می پزیم.
نوش جان😻❣💫

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 4)

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 4)

🍎مواد لازم👇🏻
۱۵۰ گرم کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده
۱ عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع
۱/۵ ق غ ماست
۱ استکان نشاسته
۱ استکان پودر قند
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر
۳/۵ لیوان آرد

🍏برای مواد داخلش👇🏻
۳ عدد سیب
۳ ق غ شکر
۱ ق غ دارچین
نصف لیوان گردوی خرد شده

🍎طرز تهیه👇🏻
ابتدا سیب ها رو رنده کرده و داخل تابه ای می‌ریزیم شکر رو اضافه کرده و هم می‌زنیم و می‌پزیم بعد دارچین و گردو رو اضافه کرده و از روی اجاق بر می‌داریم تا خنک بشه سپس گردو رو اضافه کرده و هم می‌زنیم.
برای خمیر به غیر از آرد همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و خوب ورز می دیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز می‌دیم. من ۳/۵ لیوان آرد استفاده کردم حداکثرش باید ۴ لیوان باشه.
خمیر رو خوب جمع کرده و به دلخواه شکل می‌دیم. میتونین مثل ویدئو شکل بدین. بعد توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می چینیم توی فر با دمای ۱۹۰ درجه بالا و پایین تنظیم تا وقتی که روش کمی طلایی بشه می پزیم بعد از اینکه از فر درآوردیم می‌ذاریم خنک بشه و در نهایت روش پودر قند می پاشیم و سرو می‌کنیم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کورابیه سیب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *