رضیم
شماره دستور پخت: 3118
رضیم
طرز تهیه کومرو پوآچا

موارد لازم + طرز تهیه

🍞مواد لازم کومرو پوآچا👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
نصف لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
۱/۲ بسته خمیر مایه خیس (۲۱گرم)
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۳/۵ لیوان آرد

🍞برای داخلش👇🏻
پنیر چدار

🍞برای روش👇🏻
۲ ق غ شیره انگور
نصف استکان آب
۱/۵ لیوان کنجد تفت داده شده
۷۰ گرم کره (توی تابه ذوبش میکنیم)
‌‌
🍞طرز تهیه👇🏻
داخل ظرفی شیر، آب، شکر، روغن مایع، نمک و خمیر مایه ریخته و هم می زنیم. سپس روش آرد رو آروم آروم اضافه کرده و خمیری که به دست نچسبه درست می کنیم. ۱ ساعت استراحت می دیم بع ۱۰ عدد چونه به اندازه نارنگی جدا می کنیم. دستمون رو به روغن آغشته کرده و چونه رو با دست باز می کنیم دو طرفش رو تا می کنیم، یه گوشه اش پنیر چدار گذاشته مثل ویدئو رول می کنیم و می پیچیم همش رو به این شکل درست می کنیم.
شیره انگور رو با آب مخلوط می کنیم پوآچا هارو ابتدا به آب و شیره ی انگور بعد هر طرفش رو به کنجد آغشته می کنیم سپس داخل سینی می چینیم و روشو می بندیم ۱۵ دقیقه استراحت داده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که طلایی بشن سرخ می کنیم.
نوش جان❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کومرو پوآچا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *