رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم
آرد سفید_ یک و نیم لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱/۲ لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری

«نکاتی در مورد پخت کیک داخل تستر»

حتما این مورد را دقت کنید که در تستر oven میتوانید کیک درست کنید نه در تستر های معمولی، زیرا آن ها برای گرم کردن فقط کارایی دارند.
نکته بعدی،در تستر ها زمان، نوع پخت و دما را تعیین کرد که باید توجه داشته باشیم ۱۴ درجه دما را کمتر از زمانی که کیک را داخل فر میگذاریم تنظیم کنیم.

نکته اخر دقت داشته باشید که فقط المنت پایین را روشن کرده و قالب را در جایگاه دورتر از المنت قرار بدهید تا کیک نسوزد.

مرحله اول

ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.

مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.

مرحله پنجم
آرد ، وانیل ،بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.

مرحله ششم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.

مرحله هفتم

تستر را حتما ۱۰ دقیقه قبل از گذاشتن کیک داخل آن گرم کنید ، سپس کیک را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید.

مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.

توجه داشته باشید درون تستر نمی توانید کیک های خیلی بزرگ را بپزید، پس بهتر است در دو مرحله مایع کیک را داخل قالب ریخته و بپزید تا هم کاملا پف کرده و بپزد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *