رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک خیس سس دار

موارد لازم + طرز تهیه

🍫مواد لازم کیک خیس سس دار👇🏻
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ لیوان روغن مایع
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل
۳ ق غ سرپر کاکائو
۱ لیوان آرد

🍫برای سس👇🏻
۱/۵ لیوان شیر
۱ لیوان سر خالی شکر
نصف لیوان روغن مایع
۳ ق غ کاکائو( من کاکائوی تیره استفاده کردم)
۲۵_۳۰ گرم شکلات تلخ

🍫طرز تهیه👇🏻
تخم مرغ و شکر رو تا زمانیکه کف کنه هم میزنیم این کارو تا ۵ دقیقه ادامه میدیم سپس مواد مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم بعد روش مواد خشک و اضافه کرده و تا زمانی که قوام بیاد هم میزنیم از مواد کیک معمولی رقیق تر میشه در این مرحله اصلا آرد اضافه نمیریزیم
داخل ظرف بورجام مواد کیک رو میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵_۱۸۰ درجه بمدت ۳۰_۳۵دقیقه میپزیم.بعد پخت کیک سس رو آماده میکنیم همه مواد رو داخل قابلمه مناسبی ریخته ودر حالیکه هم میزنیم میپزیم و وقتی جوش اومد اجاق رو خاموش میکنیم .
به کیک از فر دراومده خلال دندان میزنیم و سوراخهای کوچکی ایجاد میکنیم و تا وقتی که گرمه برش میزنیم . نصف سس رو روی کیک گرم میریزیم به نصف دیگرش شکلات رو میریزیم و تا زمانیکه ذوب بشه هم میزنیم و روی کیکمون میریزیم .
نوش جان 🧡🥧

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک خیس سس دار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *