رضیم
شماره دستور پخت: 3308
رضیم
طرز تهیه کیک روسی

موارد لازم + طرز تهیه

🍰مواد لازم کیک روسی👇🏻
🍰برای خمیر👇🏻
۱۲۵ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۱ استکان شکر
۱ ق غ پودر کاکائو
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق چ بکینگ پودر
آرد به میزان لازم

🍰برای مواد داخلش👇🏻
۶۰۰ گرم پنیر لبنه یا خامه ای
۱ پاکت خامه (۲۰۰ گرم)
۱ لیوان شکر
۳ عدد تخم مرغ
۱ ق غ آرد
۱ پاکت پودر پودینگ وانیلی
نصف آب یک لیمو
پوست لیموی رنده شده به دلخواه

🍰طرز تهیه👇🏻
برای درست کردن خمیر داخل ظرفی مواد رو مخلوط کرده و آرد رو تا جایی که بخواد اضافه می کنیم و یه خمیری که به غلظت کورابیه برسه ورز می دیم بعد توی قالب کیک ۲۶ سانتی که توش کاغذ روغنی پهن کردیم خمیر رو پهن می کنیم از خمیر به اندازه تخم مرغ برای روش جدا می‌کنیم.
برای کرم همه مواد رو داخل ظرفی مخلوط کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا غلیظ بشه بعد روی خمیر می‌ریزیم سپس روی کرم خمیری رو که جدا کردیم با دستمون تیکه تیکه می کنیم بعد فشار داده و مثل ویدئو بهش شکل می دیم و روی کرم قرار می دیم.
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت یک ساعت می پزیم وقتی که پف کرد یعنی پخته. داخل فر آب گرم می ذاریم تا روی کیک ترک بر نداره. بعد اینکه کیک به دمای محیط رسید توی یخچال حداقل ۳_۴ ساعت یا یک شب استراحت می دیم بعد از قالب درآورده و سرو می کنیم مثل چیزکیک شکلاتی میشه.
نوش جان🌝🥰❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک روسی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *