رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک شکلاتی نارگیلی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _دو پیمانه(لیوان فرانسوی)
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳عدد
شیر_۱ پیمانه
شکر_۱پیمانه
پودر نارگیل _۱پیمانه
پودر شکلات _۲ قاشق غذا خوری
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری

دستور پخت

مرحله اول
شکر و روغن را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

مرحله دوم
تخم مرغ ها را اضافه کرده و انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

مرحله سوم
شیر را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و پودر شکلات را الک کرده و داخل مواد کم کم اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله پنجم
پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

مرحله ششم
مواد را داخل قالب از قبل چرب شده با روغن مایع بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

نکته
توجه داشته باشید کیک شکلاتی نارگیلیتون رو اگر علاقه دارید با نارگیل تزیین کنید، زمانی که کیک حرارت داره از قالب خارج کرده و روی کیک لایه عسل یا شیره بریزید و روی این لایه نارگیل بپاشید و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک شکلاتی نارگیلی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *