موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد _دو پیمانه(لیوان فرانسوی)
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳عدد
شیر_۱ پیمانه
شکر_۱پیمانه
پودر کاکائو _۲ قاشق غ خوری
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
دستور پخت
مرحله اول
شکر و روغن را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را اضافه کرده و انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
مرحله سوم
شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را الک کرده و داخل مواد کم کم اضافه کرده و هم بزنید
مرحله پنجم
مواد را داخل قالب از قبل چرب شده با روغن مایع بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
مرحله ششم
قابلمه را بروی شعله کم گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه تا آماده بشه ، بهتر ۲۰ دقیقه اول در قابلمه باز نشه تا پفش نخوابه. بعد از ۳۰ دقیقه از یه خلال دندان استفاده کنید و داخل کیک فرو ببرید اگر کیک بهش چسبید اجازه بدید بپزه و اگر نچسبید آماده تزیین و سرو شدن است.
نکته
این کیک اگر درست و طبق گفته های بالا درست بشه هیچ فرقی با کیک های شکلاتی داخل فر نداره و شما میتونید به طبق سلیقه خودتون تزیین و نوش جان کنید.
اختای –
وای وای چه سور و ساتی????????