رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍋مواد لازم کیک شیفون ساده👇🏻
۷ عدد سفیده تخم مرغ
۶ عدد زرده تخم مرغ
۳۰۰ میلی لیتر شکر (۱/۵ لیوان)
۱۸۰ میلی لیتر شیر ولرم (۲ انگشت کمتر از ۱ لیوان)
۱ استکان کوچک روغن مایع
۲ عدد پوست لیموی رنده شده
نوک قاشق مربا خوری نمک
۲ پاکت جوش شیرین
۱ پاکت وانیل
۲ لیوان آرد
‌‌
🍋برای روش👇🏻
پودر قند

🍋طرز تهیه👇🏻
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و توی ظرف های جداگانه می ریزیم. به سفیده تخم مرغ، نوک قاشق مرباخوری نمک اضافه کرده و با همزن هم می زنیم بعد نصف شکر رو آروم آروم اضافه کرده و تا وقتی که به قوام کف اصلاح برسه هم می زنیم. سپس به زرده شکر باقی مونده، وانیل و پوست لیموی رنده شده رو اضافه کرده و تا وقتی که به قوام مایونز برسه هم می زنیم. بعد روغن مایع و شیر رو هم اضافه کرده و یکم دیگه هم می زنیم در نهایت مواد خشک رو اضافه کرده و زیاد هم نمی زنیم.
بعد سفیده های تخم مرغ رو به موادی که زرده داره تو سه مرحله اضافه کرده و از پایین به بالا به صورت دایره‌ای طوری که پف سفیده ها نخوابه هم می زنیم سپس در قالب از قبل روغن مالی و آرد پاشی شده ریخته و ابتدا در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه کمی بعد با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم در نهایت کیک پنبه ای مون رو به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم این کیک رو تو هر قالبی میشه پخت.
نوش جان🍋💚

‌‌
💥نکته👇🏻
در این کیک حتما باید زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کرده و بعد هم بزنیم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک شیفون ساده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *