رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک موز و گردو

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _دو پیمانه(لیوان فرانسوی)
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳عدد
شیر_۱ پیمانه
شکر_۱پیمانه
موز له شده _نصف لیوان
گردو _نصف لیوان
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری

دستور پخت

مرحله اول
شکر و روغن را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

مرحله دوم
تخم مرغ ها را اضافه کرده و انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

مرحله سوم
شیر را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل را الک کرده و داخل مواد کم کم اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله پنجم
موز له شده و پودر گردو را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله ششم
مواد را داخل قالب از قبل چرب شده با روغن مایع بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

نکته
در آخر میتوانید کیک خود را برش داده و خامه کشی کنید و داخل آن تیکه های موز و گردو بریزید و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک موز و گردو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *