موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد _دو پیمانه(لیوان فرانسوی)
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳عدد
شیر_۱ پیمانه
شکر_۱پیمانه
موز له شده _نصف لیوان
گردو _نصف لیوان
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
دستور پخت
مرحله اول
شکر و روغن را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را اضافه کرده و انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
مرحله سوم
شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل را الک کرده و داخل مواد کم کم اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله پنجم
موز له شده و پودر گردو را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.
مرحله ششم
مواد را داخل قالب از قبل چرب شده با روغن مایع بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
نکته
در آخر میتوانید کیک خود را برش داده و خامه کشی کنید و داخل آن تیکه های موز و گردو بریزید و نوش جان کنید.
پرخیده –
خیلی سایت خوبی دارین🤩
اِلشن –
بنظر میاد که خیلی عالی شده بود????????????????????????