رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک پرتقالی با ژله

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
شکر _۱ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پودر ژله پرتقالی _۱ بسته

دستور پخت

مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.

مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.

مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم
آب پرتقال و پودر ژله پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.

نکته
میتوانید این کیک پرتقالی با ژله را با پوست رنده شده پرتقال تزیین و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک پرتقالی با ژله”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *