رضیم
رضیم
طرز تهیه سالاد گرم اسفناج (با طعم سس آلفردو)

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه سالاد گرم قارچ و اسفناج

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

 

مواد لازم سالاد گرم قارچ و اسفناج

قارچ : ۲۰۰ گرم
اسفناج : ۲۰۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
شیر : ۱۰۰ گرم
آرد : یک قاشق غذا خوری
سس خردل : ۱ قاشق مرباخوری
نمک : ۱ قاشق چای خوری
(نمک به مخلوط شیر هم میتونید اضافه کنید )
فلفل : ۱ قاشق چای خوری
پیاز : یک عدد متوسط
سیر : ۳ حبه رنده شده
آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری

نکته : شعله گاز باید متوسط باشه و در آخر شعله کمتر کنید .

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سالاد گرم اسفناج (با طعم سس آلفردو)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی