رضیم
رضیم
برای مسقطی از چه نشاسته ای استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای مسقطی از چه نشاسته ای استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای مسقطی از چه نشاسته ای استفاده کنیم؟

آیا می خواهید بدانید که بهتر است برای مسقطی از چه نشاسته ای استفاده کنیم تا در نهایت بتوانیم یک مسقطی کشدار و ژله ای به سبک بازاری تهیه نماییم؟ در این صورت از شما دعوت می کنیم تا انتها با ما همراه شوید. در ادامه هر آنچه نیاز است در این رابطه بدانید را برایتان بازگو کنیم.

نشاسته مسقطی

همانطور که میدانید، انواع گوناگونی از نشاسته در بازار وجود دارند. این نشاسته ها برای تهیه انواع مختلف شیرینی و دسر مورد استفاده قرار می گیرند. در این میان بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که هر نوع نشاسته به دلیل طعم و ویژگی های خاصی که دارد، برای تهیه انواع خاصی از دسر مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع انتخاب نوع نشاسته تاثیر بسیار زیادی روی طعم نهایی دسر یا شیرینی خواهد داشت.

بنابراین این سوال پیش می آید که هر چند می توان برای تهیه مسقطی از انواع مختلف نشاسته استفاده کرد اما در این میان، بهترین نشاسته مسقطی کدام است؟ در پاسخ باید بگوییم که اگر می خواهید یک مسقطی به سبک بازاری تهیه کنید، پیشنهاد می کنیم نشاسته گل که همان نشاسته گندم به صورت دانه دانه است را مورد استفاده قرار دهید. این نشاسته به دلیل ویژگی های خاصی که دارد می تواند بافت و طعم دلخواه را به این نوع شیرینی بدهد.

یک نکته مهم

حالا که فهمیدیم بهتر است برای مسقطی از چه نشاسته ای استفاده کنیم، لازم میدانیم که به یک نکته مهم نیز اشاره کنیم. توجه نمایید که در تهیه مسقطی خوشمزه بازاری، استفاده از مقدار مناسب نشاسته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. این ماده نقش مهمی در غلظت دسر و شیرینی دارد. به همین دلیل در صورتی که مقدار کمی از آن را مورد استفاده قرار دهید، شیرینی نمی بندد و قوام لازم را پیدا نمی کند. همچنین اگر بیش از حد از این ماده استفاده نمایید، مسقطی شما طعم نشاسته خام می دهد و کیفیت لازم را نخواهد داشت. از این رو توصیه می کنیم که حتما مقدار نشاسته را با توجه به دستور تهیه مسقطی به اندازه کافی مورد استفاده قرار دهید. در پایان امیدواریم مطالعه این مقاله از رضیم برایتان مفید بوده باشد.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *