رضیم
رضیم
چه کنیم شربت زولبیا شکرک نزند ( 2 نکته ساده)

چه کنیم شربت زولبیا شکرک نزند ( 2 نکته ساده)

چه کنیم شربت زولبیا شکرک نزند

زولبیا از شیرینی های معروف ماه رمضان است. این شیرینی از ترکیباتی نظیر نشاسته و ماست و شربت بار تهیه می شود. شربت بار شهدی است همچون عسل که برای پخت شیرینی های مختلفی همچون زولبیا، بامیه، گوشفیل و یا برای ترد شدن کیک اسفنجی استفاده می شود. این شربت برای سرو خاگینه نیز مصرف می شود. در این مطلب سعی کرده ایم طرز طبخ شربت بار و راه کار های جلوگیری از شکرک زدن آن را آموزش دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه شربت بار

آب 2 لیوان

شکر 3 لیوان

گلاب 4/1 پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ به میزان دلخواه

آب لیمو 1 قاشق مربا خوری

روش طبخ شربت بار:

  1. ابتدا شکر و آب را درون ظرفی ریخته و مقداری شکر را هم می زنیم تا در آب حل شود. اکنون آن را روی شعله با حرارت بالا قرار می دهیم تا به جوش آید. ( حرارت پایین باعث می شود آب تبخیر شده و شکر بسوزد ).
  2. زعفران غلیظ را به همراه گلاب به محتویات درون ظرف اضافه کرده.
  3. آب لیمو را نیز افزوده و پس از چند قل زیر آن را خاموش کنید. شربت بار شما آماده است.

راه کار های جلوگیری از شکرک زدن شربت بار

ممکن است شربت شما هم پس از تهیه زولبیا شکرک زده باشد و ندانید مشکل از کجا است.

هنگامی که شربت شما اولین قل را می زند نباید دیگر آن را هم بزنید زیرا با این کار باعث نزدیک شدن دانه های شکر به یکدیگر می شوید و آن دانه ها با هم پیوندی تشکیل می دهند که شهد به محض خنک شدن شکرک می زند.

برای تست قوام شربت خود از قاشق های غیر رسانایی همچون قاشق چوبی استفاده کنید. زیرا فرو بردن قاشق فلزی به درون شهد باعث ایجاد شوک می شود و این امر موجب شکرک زدن شربت می شود.

در تمام مراحل پخت سعی کنید دانه های شکر چسبیده به گوشه های ظرف را با قلمو و یا دستمال پاک کنید. با این کار دانه های شکر سرد شده‌ی بالای ظرف به درون شربت نمی ریزند و شربت شما شکرک نمی زند.

شربت بار باقی مانده را می توانید درون ظرف در بسته ریخته و در فریزر نگه دارید.

می توانید مقداری گلوکز بی رنگ را در اواخر مراحل پخت به شربت افزوده. گلوکز مانع شکرک زدن می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی