رضیم
رضیم
برای غلیظ شدن خورش مرغ چه کنیم ( 2 نکته ساده)

برای غلیظ شدن خورش مرغ چه کنیم ( 2 نکته ساده)

برای غلیظ شدن خورش مرغ چه کنیم

خورش مرغ که از جمله غذاهای اصلی سفره ایرانیان است ترفند های متنوعی برای پخت دارد. این خورش را میتوان با دستور های متفاوتی طبخ کرد. و وابسته به ذائقه افراد چاشنی های متفاوتی به آن افزود. اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که از غلظت خورش تان ناراضی هستید. و به دنبال ترفند هایی برای غلیظ شدن این خورش هستید ادامه این مطلب را از دست ندهید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

استفاده از چاشنی های متنوع

خورش مرغ را می توان همراه چاشنی های متنوعی طبخ کرد. این چاشنی ها می توانند باعث غلظت و طعم متفاوت غذا شوند. از جمله  چاشنی های که برای این غذا قابل استفاده است. می توان به گوجه، هویج و سیب زمینی اشاره کرد. استفاده از این چاشنی ها به این صورت است که ابتدا هویج را بصورت حلقه ای برش می دهیم. و سیب زمینی را رنده و یا به صورت نگینی ریز میکنیم و در حین پخت به غذا اضافه میکنیم. گاها حتی می شود بجای استفاده زیاد از رب برای رنگ و طعم گرفتن خورش از گوجه رنده شده استفاده کرد. که هم باعث رنگ گرفتن و هم طعم بهتری در غذا میشود.

جوشاندن خورش مرغ

اگر در حین پخت خورش احساس کردید که خورش غلظت مناسب را ندارد. و بیش از حد آب انداخته است. می توان از ترفند ساده جوشاندن بیشتر خورش استفاده کرد. در اکثر مواقع دلیل غلظت نداشتن خورش افزودن بیش از حد آب است. پس میتوان با کمی بیشتر جوشاندن خورش آب اضافه آن را گرفت. و خورش مرغ را به غلظت رساند.

سخن پایانی

اصل اول در آشپزی استفاده از مواد اولیه سالم و مرغوب است. اگر شما این اصل را در اشپزی رعایت کنید و کمی تبحر و خلاقیت در حین آشپزی به کار ببرید. می توانید به طعم دلخواه خود در غذا برسید. در طبخ خورش مرغ هم این اصل به کار میرود. اگر در پخت خورش از ربی با غلظت زیاد و یا حتی رب خانگی استفاده کنید. و در هنگام استفاده از بقیه مواد اولیه خورش دقت لازم را بکار ببرید. بهترین خورش با غلظت دلخواه را میتوانید طبخ کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *