رضیم
رضیم
برای کیک یزدی از چه ماستی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای کیک یزدی از چه ماستی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای کیک یزدی از چه ماستی استفاده کنیم؟

کیک یزدی که می توان گفت همان کاپ کیک است، از شیرینی های سنتی یزدی است که طرفداران زیادی در

شهرهای مختلف دارد. از این کیک اغلب برای پذیرایی در مراسم های مذهبی استفاده می شود. کیک یزدی دو

دستور پخت متفاوت دارد و می توان آن را با ماست یا شیر تهیه کرد. البته ماست را به جای روغن یا کره هم می

توانید در پخت کیک استفاده کنید.

استفاده کردن از ماست در کیک یزدی، نتیجه منحصر به فردی خواهد داشت. از جمله مزایای استفاده از

ماست در کیک یزدی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– از آنجا که ماست دارای چربی طبیعی می باشد، از خشک شدن کیک جلوگیری می کند.

– وجود ماست در این نوع کیک، شیرینی آن را کمتر می کند.

– وجود ماست در کیک یزدی، پف کیک را بیشتر می کند و باعث سبک تر شدن آن می شود.

علاوه بر کیک های یزدی، ماست را می توانید در پخت انواع کیک ها با شیر، روغن یا کره جایگزین کرده و کیک

هایی با طعم فوق العاده تهیه کنید.

بهترین ماست برای پخت کیک یزدی

برای پخت کیک های یزدی، می توانید از هر نوع ماست پرچرب یا کم چرب که در منزل دارید استفاده کنید.

البته ماست یونانی به دلیل خاصیت اسیدی که دارد، در ترکیب با بیکینگ پودر و جوش شیرین به خوبی عمل

می کند و طعم فوق العاده ای هم به کیک می دهد.

ماست محلی هم گزینه مناسبی برای پخت کیک های یزدی به شمار می رود. توجه داشته باشید که ماست

مورد نیاز برای پخت این نوع کیک، باید به اندازه کافی ولرم و غلیظ بوده و آب نداشته باشد. تا جایی که امکان

دارد از ماست های ترش استفاده نکنید. چون ماست ترش با ماهیت شیرین کیک در تضاد است و طعم خوبی

ایجاد نمی کند. نکته دیگر این است که اگر از ماست پرچرب برای پخت کیک استفاده می کنید، مقدار روغن یا

کره کیک را نصف کنید.

در صورت استفاده از ماست برای پخت کیک، می توانید شیر را حذف کنید. این کار در روند پخت کیک های

یزدی هیچ مشکلی به وجود نمی آورد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی