رضیم
رضیم
چه چیزی زرشک پلو را خوشمزه میکند؟ (4 نکته مهم)

چه چیزی زرشک پلو را خوشمزه میکند؟ (4 نکته مهم)

چه چیزی زرشک پلو را خوشمزه میکند؟

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی ست که آوازه عطر و طعم آن همه جا را پر کرده، در این غذای خوشمزه داشتن پلویی مجلسی با عطر و طعم ایرانی حرف اول را میزند، در این مقاله استفاده از چه مدل برنج، چگونگی پخت زرشک و ترکیب آن با چه موادی را بیان می کنیم. برای مشاهده کامل طرز تهیه زرشک پلو با مرغ وارد صفحه آموزش شوید.

۱_استفاده از چه نوع زرشکی اهمیت فراوان دارد، اگر میخواهید زرشک پلویی اصیل داشته باشید از بین زرشک سیاه و زرشک قرمز از زرشک قرمز خراسان استفاده کنید که اصالت این غذا از همان جاست و طعم زرشک آن برای تهیه زرشک پلویی پر طعم و مزه عالی است.

۲_مرحله بعد اهمیت پخت زرشک است که حتما باید دقت داشته باشید مزه و رنگ زرشک حفظ شود و زرشک شما تیره یا خشک نشود. برای پخت زرشک ابتدا در مقدار کمی آب جوش زعفران را دم آورده سپس زرشک را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بخیسد (زمان بستگی به نوع زرشک شما دارد) سپس زرشک را با آب زعفران در ماهیتابه ای کوچک ریخته و به آن کره اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تبخیر و مقدار کمی سرخ شود اما حتما دقت داشته باشید زرشک رنگ و طعم خود را از دست ندهد و زرشک خشک نشود بلکه به حالت خوش رنگ و حالتی کمی پف کرده آماده شود.

۳_ برنج به کار رفته در کنار زرشک شما اهمیت فراوانی دارد، سعی کنید از ترکیب برنجی که قد میکشد و برنج محلی که عطر و طعمی عالی دارد استفاده کنید تا پلو شما هم ظاهری بینظیری ، هم عطری فوق العاده داشته باشد.

۴_برخی افراد در کنار اضافه کردن زعفران و زرشک به زرشک پلوی خود کمی خلال بادام و خلال پسته تفت داده شده و نرم را نیز اضافه کرده تا هم مزه بهتر هم تمی مجلسی و لوکس به غذای خود ببخشند.

برای مشاهده تمام دستور پخت چلوها به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *