رضیم
رضیم
برای وا نرفتن همبرگر چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای وا نرفتن همبرگر چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای وا نرفتن همبرگر چه کنیم ؟

وا رفتن گوشت همبرگر مهمترین مشکلی است که بسیاری از افراد شاید با آن مواجه شده باشند. برخی از افراد بر این باور هستند که این غذا شبیه کتلت گوشت است. در واقع باید بدانید که تفاوت این غذا با کتلت گوشت بسیار زیاد می باشد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل وا رفتن گوشت همبرگر

بهترین گوشت برای پخت همبرگر،گوشتی است که ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله می باشد. برای اینکه گوشت غذا وا نرود باید از گوشت هایی که حدود ۱۵ الی ۲۰ درصد چربی دارند استفاده نمایید. اگر غذای خانگی را با گوشت بدون چربی درست کنید امکان دارد وا رفتن غذا را در بین نان مشاهده نمایید. به همین دلیل باید از گوشت هایی که دارای چربی هستند استفاده نمایید تا بافت منسجمی به غذا ببخشید.

یکی از مهمترین دلایل وا رفتن گوشت همبرگر استفاده از ادویه زیاد می باشد. برخی از افراد برای پخت این غذا از ادویه های گوناگون استفاده می کنند. این غذا مزه بی ‌نظیری دارد و با ادویه های زیاد خوشمزه نمی شود. در واقع اگر ادویه های زیادی را برای پخت غذا به کار بگیرید در پخت آن اختلال ایجاد می کنید. ادویه زیاد، آب این غذا را از بین می‌ برد و خشک شدن آن بیشتر می شود.

راهکارهای وا نرفتن گوشت همبرگر

بافت متراکم گوشت یکی از دلایل وا رفتن گوشت همبرگر می باشد. گوشت این غذا نباید ریز باشد. بنابراین شما باید گوشت را با اندازه درشت، آسیاب کنید تا پخت گوشت به صورت متراکم نباشد. راز اصلی پخت غذا، این است که گوشت را با تیغه درشت چرخ گوشت، چرخ نمایید. ورز دادن بیش از اندازه یکی از مهمترین مواردی است که موجب وا رفتن گوشت غذا می گردد. اگر بر این باور هستید که با ورز دادن گوشت غذا می توانید بافت آن را منسجم تر کنید باید بگویم که اشتباه می نمایید.

یکی دیگر از دلایل وا رفتن گوشت این غذا، پخت با دمای پایین می باشد. در واقع شما برای پخت گوشت این غذا باید دمای بالایی را در نظر بگیرید. اگر این غذا را با دمای بالا بپزید پوسته گوشت تشکیل می گردد و رطوبت از درون گوشت خارج نمی شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *