رضیم
رضیم
چه کنیم گوشت همبرگر جمع نشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چه کنیم گوشت همبرگر جمع نشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چه کنیم گوشت همبرگر جمع نشود ؟

جمع شدن گوشت همبرگر یکی از مهمترین مشکلاتی است که زمان پخت با آن مواجه می شوید. اگر نمی خواهید گوشت این غذا جمع شود، باید راهکارهای مناسب پخت این غذا را بشناسید. امروزه بسیاری از افراد در منزل خود مایل هستند این غذا را آماده کنند. بر همین اساس باید از راهکارهای متفاوت و فوت و فن های پخت این غذا استفاده نمایند.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل اصلی جمع شدن گوشت همبرگر

یکی از مهمترین نکاتی که برای جمع نشدن گوشت همبرگر اهمیت دارد این است که گوشت مناسبی را انتخاب نمایید. گوشت هایی که با ۲۰ درصد چربی آماده می شوند بسیار مناسب هستند. گوشت هایی که بدون چربی می باشند انتخاب مناسبی برای پخت این غذا به شمار نمی‌ روند. امروزه انواع گوشی هایی که مخصوص پخت این غذا هستند را در بازار مشاهده می نمایید. شما می توانید از فروشندگانی که فروش گوشت های متفاوت را برعهده دارند، بهترین نوع گوشت پخت این غذا را خریداری کنید.

یکی دیگر از دلایلی که موجب جمع شدن همبرگر می شود انقباض بیش از اندازه گوشت است. زمانی که فیبر عضلانی در گوشت شکل می گیرد، انقباض ایجاد خواهد شد. زمان پخت و پز باید مولکول های پروتئین درون گوشت جمع گردند. زمان پخت و پز این غذا عواملی که در جمع شدن آن تاثیر دارند را باید بشناسید. پیوندهای فیبر ها زمانی که از یکدیگر دور شوند به واحدهای طولانی تری تبدیل خواهند شد.

بهترین راهکار جمع نشدن گوشت همبرگر

هر یک از فرایند هایی که موجب از دست دادن شکل طبیعی گوشت می ‌شود را باید بشناسید. یکی دیگر از دلایلی که موجب جمع شدن گوشت همبرگر می گردد این است که گوشت های با آب اضافه را انتخاب می کنید. از آنجایی که گوشت ها به صورت وزنی تهیه می‌ شوند بیشتر فروشگاه ها به گوشت، آب و نمک اضافه می‌ کنند. زمان پخت و پز، آب گوشت تبخیر می گردد و این مسئله در جمع شدن گوشت تداخل ایجاد خواهد کرد. بنابراین شما باید از فروشگاه های معتبر اقدام به خریداری گوشت نمایید تا گوشت غذایتان جمع نگردد. اگر برش گوشت ضخامت کمتری داشته باشد گوشت جمع نمی شود. بر همین اساس برای پخت این غذا باید گوشت هایی که ضخامت کمتری دارند را انتخاب نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *