رضیم
رضیم
از کجا بفهمیم لازانیا پخته شده ؟ ( 2 نکته ساده)

از کجا بفهمیم لازانیا پخته شده ؟ ( 2 نکته ساده)

از کجا بفهمیم لازانیا پخته شده ؟

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و بی نظیری می باشد که افراد زیادی به آن علاقه دارند. اگر می خواهید به صورت اصولی این غذا را آماده کنید باید تمامی تکنیک های آماده سازی آن را بدانید. مدت زمانی که نیاز است این غذا را درون فر یا توستر قرار دهید حدود 30 دقیقه می باشد. بیش از این مدت زمان نیازی نیست که غذا را بپزید. در صورتی که مشاهده کردید روی غذایتان به خوبی پخته شده است می توانید آن را از درون فر یا توستر خارج نمایید. از آنجایی که بیشتر مواد این غذا قبل از اینکه درون فر قرار بگیرند پخته اند، پخت نهایی آن سریعا انجام می شود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکاتی در مورد پخت لازانیا

یکی از مهمترین نکاتی که برای لازانیا اهمیت دارد این است که مقدار روغن زیادی را استفاده نکنید. اگر روغن زیادی را برای پخت این غذا به کار بگیرید بیش از اندازه چرب می شود. پیازی که برای لایه میانی این غذا خرد می کنید باید بسیار ریز باشد. می توانید پیاز را رنده کنید تا غذا خوشمزه تر شود. در صورتی که می خواهید درون مواد این غذا رب بریزید باید مقدار آن کم باشد. همراه با رب باید چند قاشق آب اضافه کنید تا غلظت آن تا حدودی کمتر شود. روی هر یک از ورق های این غذا باید مقداری سس بشامل بریزید تا غذایتان خشک نشود.

یکی از مهمترین نکاتی که زمان پخت لازانیا اهمیت دارد این است که دو دقیقه آخر فر را روی حالت گریل بگذارید. در صورتی که این حالت را برای پخت غذا انتخاب کنید مشاهده می نمایید که غذایتان طلایی و خوشرنگ شده است. زمانی که غذا را از درون فر خارج کردید باید اجازه دهید تا حرارت آن کمتر شود. سپس می توانید غذا را برش دهید و میل نمایید.

تفاوت لازانیا خشک و پیش پخت

زمان خرید ورقه های لازانیا می توانید نمونه های پیش پخت یا خشک را خریداری نمایید. نحوه پخت هر یک از آنها روی بسته بندی شان درج شده است. شما باید ورقه ها را درون آب جوش بپزید تا حالت نرم تری به دست آورند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی