رضیم
رضیم
برای خشک نشدن لازانیا چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای خشک نشدن لازانیا چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای خشک نشدن لازانیا چه باید کرد ؟

برای اینکه لازانیا خشک نشود باید راهکارهای متنوع را بشناسید. اگر علت اصلی خشک شدن این غذا را بدانید از خشک شدن آن جلوگیری خواهید کرد. در صورتی که همراه با غذا، یک ظرف آب درون فر بگذارید، غذایتان به هیچ عنوان خشک نمی شود. برای گریل کردن این غذا نیاز است که تا 3 دقیقه فر بالا را روشن کنید. اگر نمی خواهید این غذا خشک شود می توانید دیواره ظرف را آغشته به با سس بشامل نمایید. این اقدام موجب می شود که غذایتان هم خوشمزه تر شود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل خشک شدن لازانیا چیست ؟

یکی از مهمترین دلایلی که موجب خشک شدن لازانیا می شود دمای بی اندازه فر می باشد. دما فر را باید با مقدار غذایتان هماهنگ نمایید. در طبقه میانی فر می توانید این غذا را قرار دهید تا به خوبی بپزد و خشک شود. در صورتی که مدت زمان زیادی غذا را درون فر بگذارید ممکن است که غذا خشک شود. استفاده نکردن از سس بشامل یکی دیگر از دلایل مهم خشک شدن این غذا می باشد. در صورتی که مقدار زیادی از سس بشامل را برای تهیه این غذا به کار بگیرید، غذایتان به هیچ وجه خشک نمی شود و بسیار هم خوشمزه خواهد شد.

فوت و فن های تهیه لازانیا خوشمزه

برای اینکه لازانیا خوشمزه تر شود و خشک نگردد باید راهکارها و فوت و فن های آشپزی را یاد بگیرید. در صورتی که روی ظرف غذایتان را با فویل آلومینیومی بپوشانید غذا به خوبی پخته می شود. شما می توانید مقداری از فویل آلومینیومی را روی ظرف پیرکس قرار دهید تا غذایتان به خوبی پخته شود. در ده دقیقه پایانی پخت این غذا می توانید فویل را بردارید تا روی غذا برشته شود. بسیاری از افراد برای خشک نشدن این غذا مقداری آب به کناره ظرف اضافه می کنند. این اقدام اشتباه است و موجب خمیر شدن غذا می شود.

یکی از مهمترین نکاتی که برای پخت لازانیا اهمیت دارد این است که آن را به صورت اصولی برش بزنید. شما باید این غذا را در همان ظرفی که می پزید سرو کنید و برش بزنید. ظرف پیرکس بهترین ظرفی است که می توانید برای پخت این غذا انتخاب نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی