رضیم
رضیم
چرا زولبیا بعد از پخت نرم میشه ( 2 نکته ساده)

چرا زولبیا بعد از پخت نرم میشه ( 2 نکته ساده)

چرا زولبیا بعد از پخت نرم میشه

زولبیا جزو شیرینی های بسیار خوشمزه مخصوص ماه رمضان است. این شیرینی به بسیاری از گروه های سنی پیشنهاد نمی شود زیرا قند و چربی آن زیاد است و برای بدن مضر است. این شیرینی مخلوطی از نشاسته گندم و ماست پر چرب ترش شده است. امروزه به صرفه تر این است که خود تان در خانه این شیرینی را طبخ کنید این گونه هم سالم تر است و هم ارزان تر. در این مطلب سعی کرده ایم نکاتی راجب نرم نشدن زولبیا را برای شما بیان کنیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نحوه درست کردن زولبیا خانگی

مواد مورد نیاز

نشاسته گل مرغوب و تازه 1 لیوان

ماست چرب ترش شده 1 لیوان

آرد سفید قنادی 1 قاشق غذا خوری

بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری

زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق چای خوری

گلاب 1 قاشق غذا خوری

نحوه پخت زولبیا: ابتدا نشاسته و ماست ترش شده را با هم خوب ترکیب می کنیم تا تکه های نشاسته درون ماست حل شوند. می توانید ماست را خود تان درست کنید تا ترش شود. سپس آرد سفید را افزوده و به دنبال آن زعفران غلیظ شده را به مواد افزوده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند و در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید.

مواد را یکبار دیگر به خوبی هم بزنید و روی آن را با پارچه و یا سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در محیطی گرم قرار دهید این گونه خمیر مایع به خوبی تخمیر می شود و زولبیا پف می کند. مواد تان را درون قیف بریزید و به صورت دایره هایی که یکدیگر را قطع می کنند درون روغنی که داغ کرده اید بریزید. اگر مواد سریع سرخ شدند و روی روغن شناور ماندند یعنی هم مواد و هم روغن خوب و آماده هستند. زولبیای طلایی شده را فورا درون شهدی که از قبل آماده کردید بندازید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را بیرون بیاورید.

دلایل نرم شدن

اگر زولبیای شما هم نرم می شود نکات زیر را بهتر است بدانید:

اگر قوام شهد شما به اندازه کافی نباشد و خیلی رقیق باشد شیرینی نرم می شود.

اگر شربت خیلی داغ باشد موجب نرم و له شدن می شود.

شیرینی ها را نباید داغ داغ روی هم قرار دهید تا له و نرم نشوند.

اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس درون ظرف در بسته قرار دهید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی