رضیم
رضیم
از کجا بفهمیم نان جوش شیرین دارد ؟ ( 2 نکته ساده)

از کجا بفهمیم نان جوش شیرین دارد ؟ ( 2 نکته ساده)

از کجا بفهمیم نان جوش شیرین دارد ؟

جوش شیرین ماده ای غیر مجاز به شمار نمی ‌رود ولی برای پخت نان نباید استفاده گردد. امروزه بسیاری از افراد برای خرید نان به این مسئله اهمیت می دهند که نان جوش شیرین نداشته باشد. در واقع جوش شیرین موجب به وجود آمدن بیماری های گوناگون در نان خواهد شد. در نان های رژیمی برای بیماران خاص می توانیم مقدار کمی از جوش شیرین را همراه با اسید خوراکی مورد استفاده قرار دهیم. در نان هایی مانند سنگک، بربری، لواش و … به هیچ عنوان نباید از جوش شیرین استفاده شود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نشانه های جوش شیرین درون نان

نشانه های زیادی وجود دارند که به شما نشان می دهند نان جوش شیرین دارد یا ندارد. یکی از مهم‌ ترین علائمی که نشان می دهد نان دارای جوش شیرین است یا نه بوی آن می‌ باشد. اگر نان دارای جوش شیرین را در کیسه پلاستیکی بگذارید و آن را گره بزنید بعد از مدتی متوجه بوی بد آن می شوید. با باز کردن درب کیسه بوی خاصی به مشامتان می خورد که این مسئله یعنی نان شما جوش شیرین دارد.

مزه قلیایی جوش شیرین را شما می توانید به راحتی در داخل دهان خود تشخیص دهید. بر همین اساس یکی از مهم ‌ترین روش‌ های تشخیص جوش شیرین در نان مزه قلیایی آن می‌ باشد.

روش آزمایشگاهی برای اینکه بدانیم نان جوش شیرین دارد یا نه

در روش آزمایشگاهی باید بدانیم که اگر نان جوش شیرین داشته باشد مقدار اچ دی آن متغیر خواهد بود. اچ دی خمیر اگر بیشتر از ۵ باشد یعنی برای پخت نان از جوش شیرین استفاده کرده اند. در صورتی که اچ دی خمیر اندازه اش سه و نیم باشد یعنی جوش شیرین برای پخت نان به کار گرفته شده است. جوش شیرین های متنوعی هستند که برای تولید انواع نان به کار گرفته خواهند شد. این جوش شیرین ها را باید بر اساس استانداردهای مشخص شده مورد بررسی قرار دهید تا میزان مزیت های آنها تعیین شود. اگر می خواهید میزان جوش شیرین درون نان را بررسی کنید این روش ها را اجرا نمایید تا بهترین نان را بخرید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *