رضیم
رضیم
چه چیزی آبگوشت را خوشمزه میکند ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی آبگوشت را خوشمزه میکند ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی آبگوشت را خوشمزه میکند ؟

آبگوشت به عنوان یکی از غذاهای اصیل ایرانی شناخته می شود که مزیت های زیادی دارد. برای پخت این غذا باید به نکاتی توجه داشته باشید تا بتوانید آن را خوشمزه تر نمایید. یکی از مهمترین نکاتی که برای پخت دیزی خوشمزه اهمیت دارد این است که گوشت گوسفندی را همراه با دنبه در این غذا به کار بگیرید. بهترین گوشت برای درست کردن این غذا گوشت گوسفندی می باشد. اگر همراه با دنبه گوشت را استفاده کنید مزه غذای شما بی نظیر می گردد. فراموش نکنید که گوشت گوسفندی اگر با چربی نباشد غذا خوشمزه نمی گردد. درست کردن این غذا با گوشت گوساله امکان پذیر خواهد بود اما بدون شک گوشت گوساله نمی‌ تواند طعم غذای شما را لذیذتر کند.

خیس کردن لوبیا و نخود برای پخت دیزی

یکی دیگر از نکاتی که جهت پخت آبگوشت خوشمزه اهمیت دارد خیس کردن نخود و لوبیا می باشد. نخود و لوبیا را از شب قبل باید خیس کنید تا نفخ شان از بین برود. همچنین خیس کردن نخود و لوبیا تاثیر زیادی روی طعم غذا می‌گذارد. به همین دلیل حبوبات را خیس نمایید و چندین مرتبه آب آنها را تعویض نمایید.

گرفتن کف گوشت برای پخت آبگوشت خوشمزه

گرفتن کف گوشت به عنوان یکی دیگر از نکاتی است که جهت پخت دیزی خوشمزه به شما توصیه می کنیم. بسیاری از خانم ها برای اینکه رنگ غذایشان خوشرنگ شود زمان جوشاندن گوشت، کف را از روی آن می گیرند. توصیه می کنیم آب و کف گوشت را دور نریزید چرا که بخش زیادی از ریزمغذی های گوشت را با این کار از بین میبرید.

پخت دیزی در ظروف سنگی

استفاده از ظرف سنگی یکی از مهمترین مواردی است که موجب خوشمزه تر شدن آبگوشت می ‌شود. اگر از ظرف های سنگی برای پخت دیزی استفاده کنید بدون شک لعاب غذای شما افزایش پیدا می ‌کند. با استفاده از قابلمه های سنگی زمان پخت دیزی طولانی تر می گردد ولی در عوض طعم غذا بهتر می شود.  بر اساس تعداد نفرات باید مقدار آب دیزی را تعیین کنید. همچنین مقدار مواد دیگر مانند نخود، لوبیا، گوشت رب گوجه فرنگی، ادویه و … را باید به صورت اصولی تنظیم کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *