رضیم
رضیم
چرا کیک اسفنجی موقع برش خورد میشه ( 2 نکته ساده)

چرا کیک اسفنجی موقع برش خورد میشه ( 2 نکته ساده)

چرا کیک اسفنجی موقع برش خورد میشه

تا به حال برای هر یک از انسان ها حداقل یک بار پیش آمده است که بخواهند کیک و یا شیرینی درست کنند. اما برای انجام هر کاری نیاز به یادگیری درست و اصولی آن کار است. کیک پزی یکی از کارهای پر چالش محسوب می شود که معمولا اگر در پخت آن مهارت و تجربه کافی را نداشته باشید ممکن است دچار مشکلاتی در حین و یا بعد پخت کیک شوید. یکی از عمده ترین مشکلاتی که بعد از پخت کیک اسفنجی پیش می آید این است که کیک در حین برش خورد می شود. اگر شما نیز با این مشکل روبرو  هستید ادامه مطلب را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

پخت بیش از حد کیک اسفنجی

یکی از مهمترین دلایلی که باعث خورد شدن کیک در حین برش می شود. پخت بیش از حد کیک است. اگر دمای فر و یا زمان پخت کیک بیش از حد اندازه باشد کیک خشک می شود و انعطاف خود را از دست می دهد. به همین علت ممکن است در حین برش کیک اسفنجی کیک خورد شود.

برای رفع این مشکل می توانید قبل از قرار دادن کیک اسفنجی درون فر، فر را روشن کنید و دمای مناسب را انتخاب کنید. سپس ده دقیقه مهلت دهید تا دمای فر یک دست شود. سپس کیک را درون فر قرار دهید و یا اگر امکان می دهید که فراموش کنید و در زمان مناسب فر را خاموش نمی کنید می توانید از تایمر فر استفاده کنید.

استفاده بیش از حد از آرد

استفاده مناسب از مواد اولیه در پخت کیک اسفنجی یکی از مهم ترین نکات پخت کیک است. در صورتی که در هر یک از مواد اولیه زیاده روی شود ممکن است مشکلی در حین پخت و یا نتیجه کار ایجاد شود. استفاده بیش از حد آرد در پخت کیک نیز عواقبی دارد که اصلی ترین آن خشک شدن کیک است. در صورتی که از آرد بیش از اندازه استفاده شود بافت انعطاف پذیر کیک از دست می رود و کیک خشک می شود. در نتیجه در هنگام برش کیک خورد می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *