رضیم
رضیم
چه چیزی خورشت مرغ را خوشمزه میکند ( 2 نکته ساده)

چه چیزی خورشت مرغ را خوشمزه میکند ( 2 نکته ساده)

چه چیزی خورشت مرغ را خوشمزه میکند

خورشت مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که معمولا در کنار غذاهای پلویی سرو میشود. طبخ این غذا مانند تمام غذاهای دیگر فوت و فن خاص خودش را نیاز دارد. اگر شما هم به دنبال بهترین روش ها و ترفند ها برای پخت و خوشمزه شدن این خورشت هستید ادامه مطلب را از دست ندهید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طبخ به اندازه مواد اولیه خورشت مرغ

یکی از مهم ترین نکاتی که می تواند در طعم غذا دخیل باشد طبخ به اندازه مواد اولیه است. برای مثال اگر در هنگام سرخ کردن پیاز به اندازه کافی زمان صرف نشود مزه گس پیاز از بین نمی رود. و باعث تغییر مزه خورشت می شود. و اگر پیاز بیشتر از حد کافی سرخ شود باعث تلخ شدن و تیره تر شدن رنگ خورشت مرغ می شود. اگر در بقیه موارد هم مواد اولیه به اندازه کافی طبخ نشود یا بیشتر از حد کافی پخته شود. طعم غذا را تغییر می دهد و مزه متفاوت و ناخوشایندی به خورشت می دهد.

استفاده از چاشنی های متفاوت و طعم دهنده

از جمله اصلی ترین ترفند هایی که در خوشمزه تر شدن غذا دخیل است. میتوان به استفاده از چاشنی های مختلف اشاره کرد. در آشپزی خلاقیت و تبحر استفاده از مواد گوناگون در طبخ غذا حرف اول را می زند. برای مثال در طبخ خورشت مرغ میتوان از موادی مانند ادویه جات متفاوت، سبزی های معطر، فلفل دلمه ای، هویج و گوجه استفاده کرد.

برای مثال اگر در هنگام پخت خورشت مرغ بجای استفاده زیاد از رب از کمی گوجه رنده شده استفاده شود. باعث رنگ و لعاب بهتر و خوشمزه تر شدن غذا می شود. و یا اگر در هنگام طبخ خورشت، کمی سبزی معطر مانند جعفری و رزماری به آن اضافه شود. به غذا طعم دلچسب تری خواهد داد.

سخن پایانی

خوشمزه تر شدن هر غذایی مانند خورشت مرغ وابسته به تبحر آشپز و استفاده از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت است. اگر در کنار استفاده از مطالب فوق دقت لازم را در هنگام طبخ خورشت داشته باشید. میتوانید بهترین طعم و کیفیت را در غذا به دست آورید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی