رضیم
رضیم
چطور ماهی را تمیز کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور ماهی را تمیز کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور ماهی را تمیز کنیم ؟

اگر می‌ خواهیم بدانیم که چطور ماهی را تمیز کنیم باید مراحل تمیز کردن ماهی را به صورت اصولی بدانیم. ابتدا ماهی را روی روزنامه قرار دهید و با استفاده از چاقو یا قیچی فلس های آن را ببرید. اگر ماهی چند دقیقه در آب سرد بماند و آن را سپس یک الی دو ثانیه در آب جوش قرار دهید فلس های آن به راحتی جدا می گردد. با دستمال دم ماهی را بگیرید و با استفاده از چاقو، فلس های ماهی را جدا نمایید. لبه چاقو را باید در قسمت زیرین فلس قرار دهید. جهت پاک کردن ماهی با ضربه های چاقو ابتدا باید فلس را از بدنه جدا نمایید.

پاک کردن کله ماهی

در مرحله بعدی جهت جدا کردن کله ماهی ابتدا باید محل اتصال گرده ماهی و زیر گلو را با استفاده از نوک چاقو ببرید. پس از آن برای اینکه ماهی را تمیز کنیم، باید کله را از قسمت لبه تخته بیرون بگذاریم. با استفاده از دست مان ماهی را روی تخته نگه می داریم و با دست دیگرمان کله را به قسمت پایین فشار می دهیم. در این صورت مفصل استخوان به راحتی جدا می شود. بعد از پاک کردن کله ماهی، جدا کردن مقدار گوشت کله مهم می باشد. گوت کله را می توانید در پخت و پز به کار بگیرید، چرا که بسیار خوشمزه است.

جهت جدا کردن گوشت کله ماهی باید کله ماهی را در زیر آب سرد به خوبی بشویید. اگر اثری از خون و مواد لزج درون کله ماهی باقی نماند یعنی ماهی پاک شده است. پاک کردن ماهی به دقت زیاد نیاز نخواهد داشت.

شکاف بدن ماهی برای اینکه ماهی را تمیز کنیم

در مرحله سوم برای اینکه ماهی را تمیز کنیم باید بدن ماهی را شکاف دهیم. ماهی را به پهلو بخوابانید و با استفاده از یک دست تان بدن ماهی را نگه دارید. با دست دیگر نوک چاقو را روی گرده و زیر گوش ماهی فرو ببرید. در امتداد خط بدن ماهی باید پوست بدن ماهی را تا بالای دم شکاف دهید. پس از آن چاقو را روی شکاف فرو ببرید و شکم را بشکافید. پس از آن داخل شکم خالی می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی