رضیم
رضیم
برای خوشمزه شدن پلو چه کنیم ؟ (5 راهکار)

برای خوشمزه شدن پلو چه کنیم ؟(5 روش خوش طعم برنج)

برای خوشمزه شدن پلو چه کنیم ؟

برای خوشمزه شدن پلو چند نکته از قبل و هنگام پخت برنج باید رعایت کنید، در اینجا هر کدام را به ترتیب خرید برنج و پخت و سرو آن بررسی میکنیم. برای مشاهده تمام دستور پخت چلوها به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

۱_ در اولین اقدام باید توجه داشته باشید چه نوع برنجی را خریداری میکنید،برنجی که برای خرید انتخاب میکنید بو کرده و از عطر آن مطمئن شوید و در دهان گذاشته و بشکنید اگر سفت بود که عالیست اگر خورد شد میتوان آن را با دقت بخت و خوب در آورد اما اگر به آسانی خورد و پودر شد مناسب پخت نیست و هنگام پخت له میشود ،برنج هر چه کهنه تر باشد بهتر ست،برنج تازه برای پخت مناسب نیست و در مرحله بعدی به نوع برنج دقت کنید برنج خارجی عطر و طعم ندارند اما به خوبی قد کشیده و شکل زیبایی دارند ،برنج های محلی ایرانی عطر و طعم خوبی دارند اما قد و شکل آن ها به زیبایی برنج خارجی نمیشود ، برای حل این مسئله میتوانید برنج محلی کمی به برنج خارجی خود اضافه کنید تا عطر و طعم بگیرند اما حتما به این نکته دقت کنید که ساعت خیساندن و پخت دو برنج به هم نزدیک باشند.

۲_دومین مرحله خیساندن برنج ست که باید ابتدا برنج را پاک کرده،به خوبی بشویید و سپس با توجه به مدل برنج زمان بدهید تا بخیسد ، حتما دقت داشته باشید بعضی برنج ها را ۱۵ دقیقه کافیست اما بعضی برنج ها را میتوانید و یا باید چند ساعت بخیسانید که این کاملا به مدل برنجی که شما خریداری کرده اید بستگی دارد، هنگام خیساندن برنج اضافه کردن نمک مسئله مهمی است زیرا برنج طعم دار شده و برای پخت مزه بهتری به خود میگیرد اما حتما توجه داشته باشید برای هر پیمانه برنج مقدار زیادی نمک نریزید و مناسب با پیمانه خود حدود یک قاشق چای خوری سر خالی نمک بریزید و هنگام پخت آب نمک را بیرون ریخته و آب تازه بریزید تا برنج شما شور نشود.

۳_هنگام جوشاندن برنج آبلیمو و یا یک قاشق سرکه به برنج خود اضافه کنید تا سفید تر و خوش قد تر شود، در برخی رستوران ها برای سفید شدن برنج اندازه یک بادام زاج کوبیده و به برنج اضافه می کنند، بعد از جوشاندن میتوانید هنگام آبکش از یخ استفاده کنید تا برنج شما قد بکشد.

۴_ هنگام قرار دادن برنج بر روی گاز تا دم کشیده و پخته شود به میزان یک یا دو قاشق دوغ میتوانید به برنج اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری به برنج شما دهد، در اقدامی دیگر میتوانید پودر زعفران را روی سطح برنج پاشیده و اجازه دهید دم بکشد و اگر برنج را ساده نمی پسندید ریختن شوید و دم دادن آن به شما شوید پلویی با عطر و طعم می دهد.

۵_ هنگام سرو برنج توجه داشته باشید برنج را به آرامی و با دقت کمی زیر و رو کنید تا لایه های زیری حالت خمیری نگیرند و سپس به آرامی داخل ظرف مورد نظر سرو کنید و با زعفران، زرشک، خلال بادام و پسته به زیبایی تزیین و نوش جان کنید

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *