رضیم
رضیم
برای اینکه لازانیا به هم نچسبد چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای اینکه لازانیا به هم نچسبد چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای اینکه لازانیا به هم نچسبد چه کنیم ؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که خانم ها برای پخت لازانیا دارند این است که ورقه های این غذا به یکدیگر می چسبد. زمانی که می‌ خواهید ورقه های این غذا را درون آب جوش بپزید باید مقداری نمک و روغن به آب جوش اضافه کنید. نمک و روغن از جمله موادی هستند که کمک می کنند تا ورقه های این غذا از یکدیگر جدا شوند. جدا شدن هر یک از ورقه‌ های این غذا کمک می کند تا شما به راحتی بتوانید آنها را درون ظرف بچینید و مواد را روی آنها بریزید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

اصول چیدمان ورقه های لازانیا در ظرف

یکی از مهم ترین نکاتی که برای نچسبیدن ورقه های لازانیا اهمیت دارد این است که آنها را به صورت اصولی درون ظرف بچینید. یک لایه عمودی از ورق ها را می توانید درون ظرف قرار دهید و سپس مواد را روی لایه بریزید. پس از آن لایه افقی از ورقه ها را روی مواد بچینید تا ورقه ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که ورقه های این غذا درون آب جوش می پزند، باید آنها را از یکدیگر جدا کنید. با جدا کردن ورقه ها کمک خواهید کرد که ورقه ها به یکدیگر نچسبند و پخت مناسبی داشته باشند.

نکاتی برای نچسبیدن ورقه های لازانیا

یکی از مهمترین نکاتی که برای نچسبیدن ورقه های لازانیا اهمیت دارد این است که زمان آبکشی ورقه ها از آب سرد استفاده نمایید. آب سرد حرارت بین ورقه ها را کمتر می‌ کند و آنها به یکدیگر نمی چسبند. در واقع شما باید از آبکش هایی که فلزی هستند برای آبکش کردن ورقه های این غذا استفاده نمایید. آبکش های پلاستیکی امکان دارد حرارت ورقه ها را افزایش دهند. این مسئله موجب چسبیدن ورقه ها به یکدیگر خواهد شد.

برای پخت لازانیا خوشمزه نیاز است که از ظروف مناسب استفاده نمایید. ظروفی که به نچسبیدن ورقه های این غذا کمک می کند را باید انتخاب نمایید.هر یک از ظروفی که پیرکس و شیشه ای هستند را می توانید برای تهیه این غذا استفاده کنید. کناره های ظرف و کف ظرف را باید با روغن چرب نمایید تا مانع چسبیدن  ورقه ها به ظرف شوید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *