رضیم
رضیم
برای ترد شدن کوکو مرغ چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای ترد شدن کوکو مرغ چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای ترد شدن کوکو مرغ چه کنیم ؟

برای ترد شدن کوکو مرغ باید راهکار ها و روش های متفاوت پخت این غذا را یاد بگیرید. غذاهایی که با مرغ آماده می شوند بسیار سبک می ‌باشند. اگر سینه مرغ را برای پخت کوکو مرغ استفاده کنید بدون شک کوکو خوشمزه تر خواهد شد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد مورد نیاز برای ترد شدن کوکو مرغ

جهت ترد شدن کوکو مرغ باید از مواد مناسب استفاده نمایید. سینه مرغ، سیب زمینی خام رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، فلفل دلمه ای خرد شده و … مهمترین موادی هستند که برای پخت این غذا استفاده می شوند. شما می توانید از جعفری خرد شده، ادویه های متفاوت، سیر رنده شده، پیاز کوچک و روغن زیتون برای پخت این غذا استفاده کنید. جهت تهیه و ترد تر شدن کوکو مرغ ابتدا باید پیاز و سیب زمینی را به طور کامل رنده نمایید. آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید تا غذای شما خوشمزه شود. سینه مرغ را در غذاساز بریزید و به خوبی آن را مخلوط کنید.

بعد از آسیاب شدن سینه مرغ می توانید جهت ترد شدن کوکو مرغ تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید. هر یک از مواد که در ابتدا معرفی کردیم را باید با اندازه سینه مرغ مطابقت دهید و سپس آنها را با یکدیگر ترکیب نمایید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید تا به خوبی داغ شود. سپس می توانید از روغن زیتون یا هر نوع روغن دیگری که مایل هستید برای سرخ کردن کوکو مرغ استفاده کنید.

نکاتی در مورد ترد شدن کوکو مرغ

برای ترد شدن کوکو مرغ بهتر است که اجازه دهید دو طرف کوکو به طور کامل سرخ شود. جهت سرو کوکو مرغ می توانید از چاشنی های متفاوت مانند خیارشور، گوجه، سبزی و … استفاده نمایید. هر یک از ادویه هایی که برای تهیه کوکو مورد استفاده قرار می دهید طعم کوکو مرغ را بی نظیر می نمایند. اگر شما از جعفری خرد شده برای تهیه کوکو استفاده کنید بدون شک مزه غذا بی نظیر می شود. دقت داشته باشید که از ادویه‌ های متنوع باید برای تهیه این غذا استفاده نمایید. اگر شما اندازه زیادی از ادویه ها را برای تهیه کوکو مرغ استفاده کنید طعم غذا خوشمزه نمی شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *