رضیم
رضیم
چرا پیتزا تو ماکروفر خشک میشه ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پیتزا تو ماکروفر خشک میشه ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پیتزا تو ماکروفر خشک میشه ؟

دلایل زیادی وجود دارد که موجب خشک شدن پیتزا در ماکروفر می شود. زمانی که شما می‌ خواهید غذاهای متفاوت را درون ماکروفر بپزید باید درجه مایکروفر را به درستی تنظیم نمایید. اگر درجه به درستی تنظیم نشده باشد غذا می سوزد و یا به خوبی پخته نمی شود. طولانی شدن مدت زمانی که مربوط به پخت این غذا است یکی از مهمترین مواردی می باشد که موجب خشک شدن آن می گردد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل خشک شدن پیتزا درون ماکروفر

یکی از مهمترین مواردی که موجب می گردد پیتزا در ماکروفر خشک شود این است که آب کافی برای خمیر این غذا به کار نگرفته اید. اگر خمیر را به صورت اصولی و طبق مواد مشخص شده تهیه کنید به هیچ عنوان خمیر خشک نمی گردد. ورز دادن بیش از اندازه خمیر به عنوان یکی دیگر از نکاتی است که موجب خشک شدن آن در ماکروفر می گردد. اگر شما بیش از اندازه خمیر را ورز دهید بافت مناسبی برای آن ایجاد نمی کنید. در صورتی که مقدار زیادی آرد را زمان ورز دادن به خمیر خود اضافه کنید امکان دارد درون ماکروفر خمیر خشک شود. بر همین اساس تمامی مواد مورد نیاز برای پخت این غذا را باید طبق استانداردهای مشخص شده مورد استفاده قرار دهید.

بهترین برنامه پخت برای پیتزا جهت خشک نشدن

انتخاب برنامه نامناسب برای پخت پیتزا یکی دیگر از مواردی است که موجب خشک شدن غذا درون ماکروفر می گردد. برنامه های متفاوتی در ماکروفر وجود دارند که هر یک از آنها برای پخت غذاهای گوناگون هستند. شما برای پخت این غذا باید برنامه مشخص شده را انتخاب کنید. پخت این غذا بیشتر از ۱۵ دقیقه زمان می برد. بر همین اساس نباید مدت زمان زیادی را به پخت این غذا اختصاص دهید. در صورتی که می خواهید غذای شما خشک نشود نیاز است که راهکارهای جلوگیری از خشک شدن غذا را یاد بگیرید. تمامی مواردی که مربوط به خشک شدن خمیر درون فر بود را در این مطلب برای شما توضیح دادیم . اگر این موارد را در نظر بگیرید به راحتی می توانید از خشک شدن خمیر جلوگیری کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی