رضیم
رضیم
چرا پیتزا به کاغذ روغنی میچسبه ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پیتزا به کاغذ روغنی میچسبه ؟ (2 نکته ساده)

چرا پیتزا به کاغذ روغنی میچسبه ؟

اگر خمیر پیتزا را به درستی آماده نکنید امکان دارد غذای شما به کاغذ روغنی بچسبد. این غذا به عنوان یکی از غذاهای بین المللی شناخته می‌ شود که انواع گوناگونی دارد.  اگر بر اساس دستور العمل های متفاوت این غذا را آماده کنید به راحتی می توانید آن را از روی کاغذ بردارید و از طعم آن لذت ببرید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

چسبندگی خمیر مهمترین عامل چسبیدن پیتزا به کاغذ روغنی

یکی از مهمترین مشکلاتی که بسیاری از افراد در تهیه نمودن خمیر پیتزا با آن مواجه می ‌شوند چسبندگی بیش از اندازه خمیر می باشد. دلیل اصلی چسبندگی خمیر این غذا این است که شما به طور اصولی خمیر را آماده نکرده‌ اید. کم بودن میزان آرد به عنوان مهمترین دلیل چسبندگی خمیر به کاغذ روغنی می باشد. اگر مقدار آرد به کار گرفته شده نسبت به مایعات کمتر باشد خمیر به ظرف و به دست می چسبد. بی اندازه نباید از آرد استفاده کنید چرا که خمیر باید چسبندگی کمی داشته باشد و بافت آن با توده های هوا پوشیده شود.

راهکار برای رفع چسبندگی پیتزا به کاغذ روغنی

جهت رفع چسبندگی خمیر پیتزا به کاغذ روغنی راهکارهای متفاوتی وجود دارد. برای اینکه از این مشکل جلوگیری کنید باید به مقدار ترکیب آب و آرد توجه زیادی داشته باشید. برای رفع نمودن چسبندگی خمیر، باید آن را روی سطح کار منتقل نمایید و حدود ۱۵ دقیقه با دست تان خمیر را ورز دهید. در این صورت خمیر یکدست می شود. برای رفع چسبندگی خمیر باید ظرف مد نظر را چرب نمایید تا خمیر به ظرف نچسبد.

خمیر پیتزا  باید حجم بیشتری به دست آورد تا آن را آرد پاشی کنید و یک بار دیگر خمیر را ورز دهید. در این صورت به هیچ عنوان خمیر به دست شما نمی چسبد. تو دقت داشته باشید که بیش از اندازه به خمیر این غذا، آرد نزنید چرا که، خمیر خشک و سنگین می‌ شود. این مسئله موجب می گردد که بعد از پخت غذا متوجه چسبیده شدن خمیر به کاغذ روغنی شوید. برای تهیه خمیر نرم و لطیف مقدار مناسبی از آرد، روغن و تخم مرغ را استفاده نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی