رضیم
رضیم
چرا خورشت قورمه سبزی روغن نمیندازه ؟ (2 نکته ساده)

چرا خورشت قورمه سبزی روغن نمیندازه ؟ (2 نکته ساده)

چرا خورشت قورمه سبزی روغن نمیندازه

بی شک قورمه سبزی جزو آن دسته از غذا ها است که در هر خانه طرفداران زیادی دارد. قورمه سبزی دارای خواص زیادی است. این غذا سرشار از فیبر، آهن، ویتامین K و ویتامین A است. همانطور که می دانیم هر غذا فوت و فن مخصوص به خود را دارد قورمه سبزی نیز از این قاعده مستثنی نیست. اکثر خانم های ایرانی به دنبال دستور پخت این غذا هستند زیرا رموزی دارد که رعایت آن ها غذا را بسیار خوشمزه تر می کند. یکی از مشکلات خانم ها حین پخت این غذا روغن نینداختن خورشت است.

چه کنیم که خورشت مان روغن بیندازد

هر چقدر هم از غذا های آبکی خوشتان  بیاید ترجیح می دهید خورشت تان جا افتاده و غلیظ باشد و برای غلیظ شدن آن باید از همان ابتدا آب به مقدار کافی به مواد درون قابلمه اضافه کنید تا مجبور نباشید برای پخت مواد مجددا آب بیفزایید. در آخر کار وقتی اطمینان حاصل کردید که محتویات خورشت تان پخته و آماده شده می توانید شعله را کمی بیشتر کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود (یادتان باشد در قابلمه را بردارید).

استفاده از یخ برای جا افتادن خورشت

اکثر ما می دانیم برای جا افتادن و به روغن افتادن اکثر خورشت ها مخصوصا خورشت فسنجان می توان به آن ها یخ اضافه کرد. این ترفند را می توانید برای به روغن افتادن خورشت قورمه سبزی خود اجرا کنید. اگر دیدید غذای تان آنطور که باید روغن نینداخته در آخر کار چند تکه یخ به آن اضافه کنید و نتیجه را با چشمان خود ببینید.

استفاده از روغن برای جا افتادن خورشت

روش دیگر این است که مقداری روغن مایع در فاصله پخت به خورشت قورمه سبزی تان اضافه کنید.

بیشتر تفت دادن سبزی های خورشتی نیز باعث تیره تر شدن و به روغن افتادن خورشت شما می شود. البته با این کار خواص موجود در سبزی ها را از بین می برید پس این روش را حد الامکان انجام ندهید.

آشپز های کاربلد و ماهر برای جا افتادن خورشت شان سبزی های خورشتی را با روغن جامد تفت می دهند. ما این کار را بخاطر ضرری که دارد پیشنهاد نمی کنیم.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. نم نم هم بذارین شب تا صبح روغن میندازه… من هر وقت مهمان دارم شب تا صبح رو شعله ملایم میذارم صبح حسابی جا میوفته… یخ مال زمانیه که وقت ندارم… روغن وقتی که دنبه نمیریزم یا گوشت چرب نیست… نووشجااان

  2. علت بیشتر این امر در تفت سبزی است که خانمها قناعت میکنند و بعد هم زمان جوشیدن اولیه را خیلی ادامه میدهند و بعد از آن شعله باید سوزنی باشد. البته یک تکه دنبه کوچک فریزر شده و بعد رنده ریز و در اواسط پخت اضافه شود. قورمه سبزی به تلخی لیمو هم حساس و باید یا کامل یا دانه ها را بدقت گرفت مسئله بعدی اگر لوبیا زیاد میر یزید جداگانه کمی پخته و نصف آب آن مصرف شود در کل خورشتها سردست و یا گردن استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *