رضیم
رضیم
چگونه شوری قورمه سبزی را از بین ببریم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه شوری قورمه سبزی را از بین ببریم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه شوری قورمه سبزی را از بین ببریم

ممکن است گاهی از روی حواس پرتی، بی دقتی و یا نا بلدی مقدار ادویه های غذا از دستت تان در برود و غذای تان یا شور شود و یا بی نمک. اگر خورشت قورمه سبزی شما هم شور شده است نگران نباشید. در ادامه چندین راهکار برای رفع شوری و یا کاهش آن در خورشت قورمه سبزی تان برای تان آورده ایم.

روش های تضعیف شوری قورمه سبزی

لازم به ذکر است که بگوییم بهتر است همان ابتدا از نمک به مقدار کم استفاده کنید. خورشت را بچشید و در صورت نیاز دوباره به آن نمک بیفزایید. نکته‌ی دیگر استفاده از نمک های دانه درشت است. زیرا ممکن است هنگام اضافه کردن نمک های ریز زیاده روی کرده و متوجه نشوید و غذای تان شور شود.

روش بعدی پخت مجدد قورمه سبزی است فقط این بار به آن نمک نزنید سپس دوتا خورشت را با هم ترکیب کرده و مقداری آب جوش نیز بیفزایید. با این کار از دور ریختن و اسراف غذا نیز جلوگیری شده است. نگران پخت بیش از حد مواد نیز نشوید زیرا قورمه سبزی هر چه بیشتر بپزد لذیذ تر می شود.

روش دیگر این است که اگر قورمه سبزی شما همزمان آبکی و شور شده می توانید مقداری از آب آن را کم کرده و دوباره به آن آب جوش به همراه دیگر ادویه ها به جز نمک بیفزایید.

افزودن سرکه و یا آبغوره باعث می شود شوری غذا کمتر حس شود. می توانید از ترکیب سرکه با شکر و یا آب لیمو با شکر نیز استفاده کنید. افزودن یک قاشق غذا خوری نوشابه به خورشت نیز در رفع شوری آن اثر گذار است.

رفع شوری با کمک سیب زمینی

از بهترین روش های رفع شوری غذا انداختن چندین تکه بزرگ سیب زمینی به داخل خورشت است. با این کار نمک موجود در غذا جذب سیب زمینی ها می شود. (سیب زمینی ها را قبل از له شدن از خورشت بیرون بیاورید) .

می توانید توپک های کوچک خمیری با آرد گندم درست کرده و داخل خورشت بیندازید و نیم ساعت صبر کرده سپس آن ها را بیرون بیاورید.

آخرین روش این است که در طبخ برنج خورشت تان از نمک استفاده نکنید تا طعم شان کنار یکدیگر متعادل شود.

 

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی