رضیم
رضیم
چه چیزی خورشت قورمه سبزی رو خوشمزه میکنه ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی خورشت قورمه سبزی رو خوشمزه میکنه ؟ (2 نکته ساده)

چه چیزی خورشت قورمه سبزی رو خوشمزه میکنه

امروزه ما می توانیم با فوت و فن هایی که از مادرانمان و دیگر افراد پا به سن گذاشته فامیل یاد گرفته ایم قورمه سبزی هایی خوشمزه و لذیذ طبخ کنیم. در ادامه نکاتی که باعث خوشمزه شدن خورشت قورمه سبزی شما می شود گفته شده است.

نسبت سبزی ها به یکدیگر

تره 400 گرم

گشنیز 100 الی 150 گرم

جعفری 400 گرم

شنبلیله 50 گرم الی 100 گرم

برگ چغندر یا اسفناج 100 گرم (به دلخواه)

اسفناج و یا برگ چغندر را برای غلیظ شدن خورشت به آن اضافه می کنند.

سعی کنید سبزی را تازه تهیه کنید. برای سیاه شدن و لذیذ شدن خورشت باید سبزی ها را روی شعله ملایم به خوبی تفت بدهید تا رنگ شان تغییر کند.

اندازه سبزی ها نیز مهم است باید به خوبی ریز شده باشند در غیر این صورت باعث آبکی شدن خورشت می شوند. بهتر است قبل از اضافه کردن روغن به سبزی ها آن ها را بدون روغن تفت دهید تا آب شان گرفته شود سپس روغن را اضافه کنید.

لوبیا‌ی قورمه سبزی

اکثرا قورمه سبزی را با لوبیا قرمز طبخ می کنند اما لوبیا چیتی هم گزینه مناسبی است. لوبیا را بهتر است حداقل 5 ساعت خیس کنید و در این بین دو بار آب آن را عوض کنید. این کار هم نفخ آن را می گیرد هم بوی لوبیا را.

یادتان باشد هنگام سرخ کردن گوشت و پیاز لوبیا ها را نیز تفت بدهید زیرا در خوشمزه شدن خورشت سبزی بی تاثیر نیست و بوی لوبیا گرفته می شود و از وا رفتن آن ها جلوگیری می شود.

ترش شدن قورمه سبزی

برای ترش شدن قورمه سبزی از آب لیمو استفاده نکنید زیرا لیمو عمانی گزینه بهتری است. می توانید دانه های آن را در بیارید تا خورشت تان تلخ نشود.

رب گوجه فرنگی و لیمو را حدود 4 ساعت بعد از روی حرارت گذاشتن خورشت به آن اضافه کنید. ( یادتان نرود ابتدا رب را تفت داده بعد به خورشت اضافه کنید) .

برای سیاه شدن خورشت سبزی می توان یک ربع آخر به آن رب انار افزود. نمک را نیز 5 دقیقه آخر اضافه کنید تا خورشت به خوبی جا بیفتد.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. برای سرخ کردن با نسبت مساوی از روغن مایع و جامد استفاده کنیم من از،روغن کرمانشاهی استفاده می کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی