رضیم
رضیم
چگونه تلخی قورمه سبزی را از بین ببریم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه تلخی قورمه سبزی را از بین ببریم ؟ (2 نکته ساده)

چگونه تلخی قورمه سبزی را از بین ببریم

ممکن است تا به حال پیش آمده باشد که خورشت قورمه سبزی زیر دهان تان مزه تلخی بدهد و خب آن موقع است که از خوردن آن صرف نظر می کنید. لازم است بدانید چه عواملی باعث تلخی خورشت تان شده تا آن ها را رفع کرده و دوباره تکرار نکنید. در ادامه مطالبی گرد آوری شده تا به شما در حل این مشکل کمک کند.

عوامل تلخ شدن خورشت قورمه سبزی

اگر نسبت سبزی های خورشتی درست نباشد خورشت تلخ می شود برای مثال زیاد بودن شنبلیله باعث تلخی می شود. لیمو عمانی اگر خشک نباشد و یا اگر دانه هایش گرفته نشود می تواند خورشت شما را تلخ کند. پیاز و سبزی زیاد تفت داده شده عامل بعدی تلخی است.

چگونه تلخی خورشت را رفع کنیم؟

ابتدا عامل تلخی را پیدا کنید برای مثال اگر لیمو عمانی زیاد در خورشت بماند آن را تلخ می کند می توانید با اضافه کردن مقداری آبغوره تلخی آن را بگیرید. بهتر است لیمو عمانی را چند ساعت قبل از استفاده خیس کنید.

سبزی ها را با روغن زیاد در مدت زمان طولانی روی شعله ملایم تفت دهید تا تیره شوند آن ها را نسوزانید تا غذای تان تلخ نشود.

می توان برای رفع تلخی قبل از پخت کامل خورشت به آن مجددا سبزی افزود مانند گشنیز سرخ کرده.

اگر احساس کردید تلخی غذا بخاطر شنبلیله آن است می توانید مقداری گشنیز را به همراه اسفناج تفت داده و به خورشت خود اضافه کنید. گشنیز به خاطر طعم شیرینی که دارد تلخی را تضعیف می کند و اسفناج به خورشت لعاب می دهد.

افزودن یک قاشق رب گوجه فرنگی و یا رب انار به خورشت نیز موثر است. سیب زمینی هم در رفع تلخی و هم شوری و تندی موثر است. چند تکه داخل خورشت بیندازید و قبل از له شدن آن ها را در بیاورید. افزودن مقداری آب نارنج و یا آب لیمو تلخی را بر طرف می کند. افزودن دوباره‌ی پیاز تفت داده شده به قورمه سبزی باعث رفع تلخی می شود. می توانید به خورشت دو حبه قند اضافه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی