رضیم
رضیم
سبزی، قورمه سبزی را چگونه پاک کنیم ؟ (2 نکته ساده)

سبزی، قورمه سبزی را چگونه پاک کنیم ؟ (2 نکته ساده)

سبزی، قورمه سبزی را چگونه پاک کنیم ؟

سبزی پاک کردن از کار هایی است که همیشه مادران مان به تنهایی یا با خانم های فامیل انجام می دادند و ما در بچگی زیاد چنین صحنه هایی را دیدیم. ممکن است برخی ها پاک کردن سبزی قورمه را به خوبی بلد نباشند که خب ما در این مطلب سعی کرده ایم آن را کامل و جامع به شما آموزش دهیم.

نحوه پاک کردن سبزی خورشتی

ابتدا باید سبزی های قورمه را به خوبی بشناسید سپس با نحوه پاک کردن آن ها آشنا شوید.

سبزی خورشتی شامل: تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و برگ چغندر یا اسفناج (به دلخواه) است.

سبزی های قورمه

تره: ظاهر تره شبیه به علف است. فاقد برگ است و ساقه درازی دارد. برای پاک کردن آن کافی است سر و ته آن را ببرید و چون گیاه درازی است می توانید از وسط به 2 الی 3 قسمت تقسیم اش کنید.

گشنیز: ساقه نازکی دارد و برگ های آن سه تایی و سر برگ ها تیز است است. برای پاک کردن آن باید از جایی که ساقه نازک می شود را برید.

جعفری: جعفری هم ظاهری شبیه به گشنیز دارد و فقط طعم شان متفاوت است. نحوه پاک کردن آن ها نیز یکی است. به این صورت که وقتی به قسمت باریک تر ساقه رسیدیم آن را با دست جدا می کنیم.

شنبلیله: ریشه های آن معلوم است و ساقه کوتاهی دارد و برگ های آن ظاهر گردی دارند و سه تایی است. برای پاک کردن آن می توانید از قسمتی که ساقه باریک شده آن را جدا کرده و ریشه قسمت های دیگر آن را دور بریزید.

خواص سبزی های خورشت سبزی

تره:

ضد سرطان

پیشگیری از بیماری های عروقی

ضد عفونی کننده بدن

مفید برای دستگاه گوارش

بهبود سلامت استخوان

گشنیز:

کاهش کلسترول

درمان بیماری ها و التهابات پوستی

تنظیم فشار خون

کمک به کم خونی

جعفری:

کمک به رفع اسهال

رفع اختلالات کلیوی

تنظیم دوران قاعدگی

درمان عفونت پوست سر

چربی سوز طبیعی

ضد سرطان

شنبلیله:

افزایش شیر مادران

کاهش درد قاعدگی

به تعویق انداختن علائم یائسگی

کاهش کلسترول خون

کنترل دیابت

جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی

 

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی