رضیم
رضیم
چرا کوفته سفت میشه ؟ (2 نکته ساده)

چرا کوفته سفت میشه ؟ (2 نکته ساده)

چرا کوفته سفت میشه ؟

کوفته به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه شناخته می ‌شود که برای پخت آن باید ترفند های مخصوصی را اجرا کنید. اگر نکات لازم برای پخت این غذا انجام شود بدون شک غذای شما بی نظیر می گردد. یکی از مشکلاتی که افراد زمان پخت این غذا برایشان به وجود می آید سفت شدن آن است.

راهکار برای سفت نشدن غذا

راهکارهای متفاوتی برای رفع سفت شدن کوفته وجود دارد. یکی از مهمترین راهکار هایی که برای جلوگیری از سفت شدن این غذا وجود دارد این است که گوشت خود را همراه با چربی انتخاب کنید. البته دقت داشته باشید که چربی زیادی نباید همراه با گوشت استفاده شود. توجه داشته باشید که گوشت های بسیار چرب موجب وا رفتن غذا می شوند. در صورتی که مواد غذا مانند برنج، لپه و … خیس نکرده و خام باشند امکان دارد غذای شما سفت شود. بنابراین برای جلوگیری کردن از سفت شدن غذا باید مواد را از قبل به خوبی بخیسانید و نیمه پز کنید.

استفاده از آرد برای پخت کوفته و سفت شدن آن

بسیاری از افراد برای پخت کوفته از آرد استفاده می کنند. آرد به عنوان یکی از مواد مهمی است که باید برای پخت این غذا استفاده شود. البته اگر میزان زیادی از این ماده را استفاده کنید امکان دارد غذای شما سفت  گردد. بر همین اساس تمامی مواد مورد نیاز برای پخت این غذا را باید به صورت اصولی و طبق حجم کلی غذا انتخاب نمایید. آرد بهترین موادی است که انسجام این غذا را بهبود می ‌بخشد.

بر همین اساس برای انتخاب هر یک از مواد غذایی مورد نیاز جهت پخت کوفته باید تمامی مواد را از نظر اندازه بودن مورد بررسی قرار دهید. گوشت گوسفندی یا گوساله ای که انتخاب کرده اید باید همراه با چربی باشد. مواد متفاوتی مانند لپه یا برنج را به طور کامل بخیسانید. این مسئله که آب آنها را یکبار بگیرید و یا به خوبی مواد را بجوشانید بسیار مهم است. اگر این نکات را رعایت کنید غذای شما بسیار خوشمزه می گردد و سفت نمی شود. دقت داشته باشید مواد را باید به صورت اصولی درون غذا به کار بگیرید تا شل هم نشود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی