رضیم
رضیم
Meatballs become delicious

برای خوشمزه شدن کوفته چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای خوشمزه شدن کوفته چه کنیم ؟

کوفته به عنوان یکی از غذاهای ایرانی شناخته می شود که اصالتا مربوط به تبریز است. این غذا در شهرهای متفاوت با مواد گوناگون تهیه می گردد. در برخی از رستوران های قدیمی این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصیل درست می کنند. شما برای اینکه غذایتان خوشمزه تر شود باید مواد مناسبی را درون آن به کار بگیرید.

مهمترین مواد برای پخت غذا

برخی از مهمترین موادی که برای پخت کوفته استفاده می شوند گوشت چرخ کرده، سبزی مخصوص، رب گوجه فرنگی و … هستند. شما می توانید برای خوشمزه کردن غذا از تخم مرغ آب پز، گردو، برگه زردآلو، آلو بخارا، پیاز داغ، آرد نخودچی، زعفران و … استفاده کنید. بسیاری از افراد برای خوشمزه تر کردن این غذا سبزی های عطردار را به کار می‌ گیرند. سبزی هایی که عطر و بوی بی نظیری دارند این غذا را خوشمزه تر می کنند.

روش آماده سازی کوفته خوشمزه

برای تهیه کوفته ابتدا باید لپه ها را خیس کنید و در صورت امکان آب درون کاسه را هر چند ساعت یکبار تعویض نمایید. پس از آن می توانید لپه ها را نیم پز نمایید و سپس لپه را با آب سرد آبکشی کرده و در یک گوشه بگذارید. قابلمه را باید به صورت مجدد روی حرارت بگذارید و و برنج نیم پز را آماده نمایید.  برنج و لپه را با یکدیگر مخلوط کرده و با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا خرد گردد. البته نباید لپه و برنج را به طور کامل له نمایید. اگر می خواهی بین غذای خود تخم مرغ قرار دهید در این مرحله باید تعداد کافی تخم مرغ آب پز آماده کنید.

ادویه ها و سبزی های مخصوص غذا

برای خوشمزه تر کردن کوفته می توانید از ادویه ها و سبزی های خاص استفاده نمایید. پیاز داغ، دارچین و دیگر ادویه ها به عنوان مهمترین موادی هستند که برای تهیه ایت غذا استفاده می شوند. سس این غذا با حرارت ملایم باید غلیظ شود تا به غلظت مناسب برسد. در مرحله آخر باید سس غذا روی گلوله های آماده شده بریزید تا طعم سس وارد غذا شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی