رضیم
رضیم
از کجا بفهمیم میگو پخته شده ؟ (2 نکته ساده)

از کجا بفهمیم میگو پخته شده ؟ (2 نکته ساده)

از کجا بفهمیم میگو پخته شده ؟

روش های متفاوتی برای پخت میگو وجود دارد که هر یک از آنها را می توانید طبق ذائقه تان انتخاب کنید. بسیاری از افراد این غذا را کباب می کنند یا سرخ می نمایند. برخی دیگر از افراد آن را آبپز کرده یا تفت می دهند. کباب این غذا و سرخ شده آن بسیار خوشمزه می شود. اگر می خواهید بدانید که این غذا به خوبی پخته شده است یا نه باید بافت آن را به خوبی مورد بررسی قرار دهید. پخت این غذا در کمترین بازه زمانی انجام می گردد.با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

نکاتی در مورد پخت غذا

قبل از اینکه میگو را بپذیرد باید از درون فریزر آن را خارج نمایید. اجازه دهید تا یخ آن به طور کامل باز شود. پس از باز شدن یخ غذا باید به موادی که مایل هستید را به آن اضافه نمایید. بسیاری از افراد با استفاده از زردچوبه، فلفل، نمک و ادویه های دیگر این غذا را مزه دار می کنند. اجازه دهید یک الی دو ساعت غذا در مواد قرار بگیرد شود تا مزه دار شود. بعد از آن می توانید ماهیتابه را داغ کنید و غذا را درون ماهیتابه بریزید.

بسیاری از افراد ترجیح می ‌دهند که این غذا را به صورت آب پز و بدون روغن میل نمایند. برخی دیگر از افراد آن را کباب می کنند. بعد از اینکه این غذا را سرخ کردید باید به بافت آن دست بزنید تا متوجه بافت سفت آن شوید. در صورتی که این غذا به طور کامل پخته شود بافت سفت و و ترد پیدا می کند.

میگو با چه چیزی سرو می شود ؟

شما از روی سفت شدن میگو متوجه می گردید که به خوبی پخته است و آماده سرو می باشد. غذای پخته شده با خوراکی های متفاوت ترکیب می شود و بسیار خوشمزه می گردد. این غذا تا حدودی طعم شوری دارد. به همین دلیل اگر در خوراکی های متفاوت ترکیب شود می توانید با لذت بیشتری آن را میل کنید. بسیاری از افراد با برنج، سبزیجات آب پز، پاستا، سالاد و … این غذا را میل می نمایند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی