رضیم
رضیم
چطور شوری آبگوشت را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

چطور شوری آبگوشت را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

چطور شوری آبگوشت را بگیریم ؟

آبگوشت به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه شناخته می شود که به دلایل متفاوت امکان دارد شور گردد. برای رفع شوری این غذا باید از روش های مناسب استفاده کنید. روش های زیادی جهت رفع شوری این غذا استفاده می شوند که هر یک از آنها را در این مطلب می خواهیم معرفی کنیم. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

استفاده از سیب زمینی برای رفع شوری غذا

بهترین روشی که جهت رفع شوری غذای آبگوشت پیشنهاد می ‌کنیم اضافه کردن سیب زمینی خام به غذا می باشد. بعد از چند دقیقه می توانید سیب زمینی ها را از درون غذا خارج کنید. در واقع سیب زمینی خام می تواند نمک را به خود جذب نماید. پیش از پخته شدن سیب زمینی ها باید آنها را از درون قابلمه خارج کنید تا مزه شور آنها وارد غذا نشود. مقداری آب جوش ورب را می توانید به غذا اضافه نمایید تا شوری آن از بین برود. این روش توسط بسیاری از خانم ها استفاده می شود.

اضافه کردن مایعات متنوع برای رفع شوری آبگوشت

یکی دیگر از روش هایی که برای از بین بردن شوری آبگوشت استفاده می‌ شود اضافه کردن مایعات مانند آبلیمو، آبغوره و سرکه می باشد. مزه ترش در مقابل شوری غذا قرار می ‌گیرد و تا حدودی می‌ تواند شوری غذا را از بین ببرد. شما می توانید به غذای خود فلفل بیشتری اضافه کنید تا شوری آن را از بین ببرید. نوشابه، قند و شکر به عنوان دیگر موادی هستند که شوری غذا را کاهش می دهند. یک حبه قند را می توانید روی قاشق بگذارید و به آرامی درون قابلمه فرو ببرید. سپس آن را هم بزنید و غذا را بچشید.

غذای شور را باید با چه چیزی بخوریم ؟

در کنار غذای شور شده می توانید از سالادهای بدون نمک و ترشی استفاده نمایید. برای پیشگیری از شور شدن آبگوشت بهتر است که زمان اواخر پخت غذا، نمک آن را تنظیم نمایید. اگر مدت زمان قرار گرفتن غذا روی حرارت بیشتر باشد غذا غلیظ می شود و مقدار زیادی از آب آن بخار می گردد. به همین دلیل اگر در ابتدای کار به غذا نمک بزنید و آن را بچشید بسیار مهم است. در انتهای کار امکان دارد به دلایل مطرح شده غذای شما شور شود و راهکاری نداشته باشید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *