رضیم
رضیم
طرز تهیه سس جوجه کباب خانگی (2 نکته ساده)

طرز تهیه سس جوجه کباب خانگی (2 نکته ساده)

برای جوجه کباب چه سسی خوبه؟

این غذای خوشمزه به دلیل اینکه در شهر های مختلفی پخته میشود، دارای انواع سس ها و انواع طعم ها است. که تفاوت هر شهر با توجه به ذائقه افراد و محصولاتی که در آن کشت می شود، مربوط می شود. محبوب ترین و معروف ترین سسی که برای جوجه کباب استفاده می شود، سس زعفرانی است. این سس با ذائقه همه افراد همخوانی دارد (در مطالب قبلی سایت نحوه درست کردن آن به صورت کامل توضیح داده شده است). در ادامه بهترین سس هایی که برای مزه دار کردن جوجه کباب میتوانید استفاده کنید را به شما معرفی خواهیم کرد. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

جوجه کباب با سس عالی و خوشمزه

  • ماست آب گرفته: ۱ پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: ۲ قاشق چای ‌خوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چای ‌خوری
  • دارچین: ۱/۸ قاشق چای ‌خوری
  • فلفل ‌قرمز خشک: ۱ قاشق چای‌ خوری خرد شده
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سیر: ۵ حبه رنده شده
  • گوشت بدون استخوان و پوست: ۱ کیلو
  • پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ

ابتدا پوست لیمو ترش را رنده و آب آن را میگیریم. در ظرف مناسبی همه مواد را به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا سس یکدست شود. سپس مرغ ها را داخل مواد قرار داده و 8 ساعت در یخچال استراحت میدهیم.

سس خاص

  • دو حبّه سیر
  • دارچین مقداری
  • یک قاشق مربا خوری فلفل قرمز
  • روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
  • سرکه دو قاشق غذا خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سس کچاپ دو قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

روش تهیه این سس: سیر ها رنده کرده و فلفل، دارچین و روغن را به آن اضافه و به خوبی مخلوط می کنیم. سرکه را کم کم به آن اضافه می کنیم. بعد از این مرحله نمک، فلفل سیاه و سس کچاپ را با بقیه مواد ترکیب می کنیم. اگر از طعم های جدید استقبال میکنید، پیشنهاد میکنم کمی آب لیمو و شکر به سس اضافه کنید. مرغ ها را در سس به مدت چند ساعت استراحت دهید و سپس کباب کنید.

 

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی