رضیم
رضیم
چرا آش رشته آبکی شده؟ ( 2 نکت ساده)

چرا آش رشته آبکی شده؟ ( 2 نکت ساده)

چرا آش رشته آبکی شده؟

تهیه آش رشته نکاتی دارد که با رعایت این نکات میتوانید یک آش عالی و خوشمزه طبخ نمایید. اگر این نکات را رعایت نکنید به مشکلاتی همچون سفت شدن آش (علت این مشکل در مطلب قبلی سایت به صورت کامل توضیح داده شده است)، آبکی شدن آش و غیره برخورد خواهید کرد. در این مقاله از سایت می خواهیم علت ها و روش های حل مشکل آبکی شدن آش را با هم بررسی کنیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

علت آبکی شدن آش رشته

  1. آب اضافی: اگر مقدار آبی که به آش رشته اضافه میکنید بیش از اندازه باشد باعث آبکی شدن آن می شود. پس به مقدار آبی که اضافه میکنید، توجه داشته باشید. اگر آب اضافه ریخته اید، قبل از اضافه کردن رشته به آش، زیر گاز را زیاد کرده و اجازه دهید آب اضافی تبخیر شود، بعد رشته را اضافه کنید.
  2. داغ بودن آش: اجازه دهید آش کمی خنک شود. معمولا بعد از سرد شدن سفت تر می شود.
  3. زمان پخت: ممکن است آش شما جا نیفتاده باشد و شما فکر کنید آبکی شده است. زیر گاز را کم کرده و اجازه دهید آش کاملا جا بیفتد.
  4. انتخاب سبزی: استفاده از سبزی گشنیز و اسفناج باعث لعاب دادن به آش می شود و از آبکی شدن آن جلوگیری می کند.

روش حل آبکی شدن آش رشته

برای حل مشکل آش رشته آبکی شده، یک قاشق آرد را با کمی آب حل کنید و به آش اضافه کنید. اگر این کار جوابگو نبود به جای آرد از نشاسته استفاده کنید.

روش دیگری که میتوان این مشکل را حل کرد، اضافه کردن سبزی، رشته و یا حبوبات است. که هر کدام که مقدار آن کمتر است و از نظر خودتان بهتر است را میتوانید به آش رشته اضافه کنید.

نکته: زمانی که 5 دقیقه از اضافه کردن رشته به آش گذشت، به مدت دو ساعت زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید حسابی جا بیفتد.

سخن پایانی

ساقه سبزی ها را نباید به آش اضافه کنید. همچنین سبزی ها باید درشت خرد شوند.

نمک آش را پس از اضافه کردن رشته تست کنید و بعد اضافه کنید تا آش رشته شما شور نشود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی