رضیم
رضیم
چرا آش دوغ میبره؟ ( 2 نکته ساده)

چرا آش دوغ میبره؟ ( 2 نکته ساده)

چرا آش دوغ میبره؟

آش دوغ یک غذای خوشمزه که اصالت آن به ترک زبان ها برمی گردد. تهیه این غذای خوشمزه نکات مهمی دارد که اگر آن ها را رعایت نکنید، ممکن است آش شما خراب شود. برای مثال ممکن است بیش از اندازه ترش شود یا دوغ آن ببرد. در ادامه این مطلب می خواهیم دستور پخت آش دوغ با ماست را آموزش دهیم و علت بریده شدن آن را به شما بگوییم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه آش دوغ با ماست

یک پیمانه برنج را خیس کرده و در قابلمه ای میریزیم. به برنج ها یک عدد تخم مرغ اضافه میکنیم، به دلیل اینکه از بریده شدن آش جلوگیری می کند.. دو کیلو ماست که از قبل چند روز مانده و ترش شده است را به بقیه مواد اضافه میکنیم و بدون وقفه آن را هم میزنیم تا کاملا یکدست شود. یک لیتر آب را آهسته و آرام به آن اضافه و دائما هم میزنیم تا آش نبرد. آش را باید تا زمانی که به جوش بیاید هم بزنیم، اگر این کار را انجام ندهیم، آش مان میبرد. پس به این موضوع حتما توجه داشته باشید. بعد از اینکه آش به جوش آمد دیگر نیاز به هم زدن نیست. حال زمان اضافه کردن نخود هایی است که از قبل پخته ایم. چند حبه سیر را له کرده به همراه نیم کیلو سبزی (تره، جعفری، شويد ) خرد شده را به آش اضافه می کنیم. در مرحله آخر هم نمک را به میزان دلخواه اضافه میکنیم.

علت بریده شدن آش دوغ

علت اصلی که باعث بریده شدن آش دوغ می شود، استفاده از ماست است، که با اضافه کردن تخم مرغ این مشکل حل خواهد شد.

اگر آب را با سرعت اضافه کنید و هم نزنید، آش شما میبرد. باید آب را کم کم به آن اضافه و دائما هم بزنید تا نبرد.

علت بعدی هم زدن است. شما تا زمانی که آش به جوش نیامده باید آن را مدام هم بزنید وگرنه بریده می شود.

نکته آخر

پیشنهاد می کنم آش دوغ را با دوغ تهیه کنید تا احتمال بریده شدن آن کمتر باشد. ( در مقاله دیگری از سایت نحوه طبخ آن توضیح داده شده است)

با رعایت این نکات میتوانید یک آش دوغ با ماست عالی تهیه نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی