رضیم
رضیم
برای آش رشته از چه سبزی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش رشته از چه سبزی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش رشته از چه سبزی استفاده کنیم؟

آش رشته غذای سنتی و محبوب ایرانی ها است. همیشه در سفره های افطار ماه رمضان جای دارد. همه ما این غذا را با دست پخت مادر بزرگمان دوست داشتیم. ممکن است تا به حال قصد پخت این غذا را کرده باشید ولی ندانید باید چه سبزی هایی به آن اضافه کنید تا همان طعم آش مادربزرگ را بدهد. در ادامه این مطلب سبزی های مورد نیاز برای آش به همراه خواص آن ها را به شما خواهیم گفت.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

سبزی آش رشته

در بعضی شهر ها سبزی هایی که به آش رشته اضافه می کنند کمی متفاوت است. ما در این مطلب سبزی هایی که معمولا در تمام شهر ها یکسان است را به شما میگوییم.

برای تعداد 10 نفر به یک کیلو سبزی آش نیاز داریم که بهتر است این مقدار را به صورت زیر تقسیم کنید:

بعضی افراد از ترخون یا سبزی های کوهی نیز استفاده می کنند.

خواص سبزی های آش

اسفناج، این سبزی دارای خواص بسیاری است. از خواص آن میتوان موارد زیر را نام برد: دارای پروتئین و انواع ویتامین ها، مواد مغذی و آهن است. از فشار بالا و کم خونی جلوگیری می کند. باعث لعاب دادن به آش نیز می شود.

تره، از خواص تره میتوان به سرشار از آهن بودن، کاهنده فشار خون و درمان یبوست آن نام برد.

گشنیز، این سبزی دارای عطر و طعم بسیار خوبی است. ضد التهاب است. دارای آهن، فیبر و انواع ویتامین است. به درمان دیابت و معده کمک می کند. ضد نفخ است. از عفونت های ادراری جلوگیری و درد صفرا را درمان می کند.

از خواص شوید میتوان ضد نفخ بودن، هضم زودتر غذا، چربی سوزی بدن، درمان اسهال و… نام برد.

جعفری، عطر بسیار خوبی به آش رشته می دهد. دارای خواصی از جمله کنترل قند خون، دفع سموم بدن، تقویت سیستم ایمنی بدن و غیره است.

سخن آخر

در این مقاله انواع سبزی های داخل آش رشته را نام بردیم و خواص آن ها را به شما گفتیم. امیدوارم از این مطلب استفاده کرده باشید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی