رضیم
رضیم
برای ترد شدن پیراشکی چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای ترد شدن پیراشکی چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای ترد شدن پیراشکی چه کنیم ؟

برای ترد شدن پیراشکی باید طرز تهیه این غذا را به خوبی یاد بگیریم. خمیر پیراشکی دارای مواد خاصی است که کمک می کند تا غذای شما ترد و لطیف شود. از خمیر پیراشکی برای تهیه غذاهای گوناگون مانند پیتزا و پیراشکی استفاده می ‌نمایند. پیراشکی به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار شناخته می شود که در وعده صبحانه، ناهار و شام استفاده خواهد شد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای ترد شدن خمیر پیراشکی

مواد لازم برای ترد شدن پیراشکی را باید بررسی کنید تا بتوانید طبق اندازه مورد نیاز از آنها استفاده نمایید. آرد سفید، شیر گرم، آب ولرم، کره، تخم مرغ، خمیر مایه فوری، نمک و شکر به عنوان مهمترین موادی هستند که برای تهیه پیراشکی ترد مورد استفاده قرار خواهند گرفت. ابتدا خمیر مایه و شکر را باید داخل شیر بریزید و مخلوط کنید. سپس برای ترد کردن پیراشکی درب مخلوط را بگذارید تا خمیر شکل بگیرد. اکنون باید کره را به دمای محیط برسانید و با تخم مرغ، آب و نمک مخلوط نمایید. آرد را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. خمیر را باید حدود یک ساعت در جای گرم قرار دهید و بعد از آن برای مصارف متفاوت از آن استفاده کنید.

مقدار آرد برای ترد شدن پیراشکی

به دلیل جذب رطوبت متفاوت امکان دارد آرد زیادی را برای ترد شدن پیراشکی مورد استفاده قرار دهیم. اگر می خواهید آرد را به اندازه اضافه کنید تا خمیر کیفیتش را از دست ندهد باید استاندارد اندازه آن را بررسی نمایید. پیش از اضافه کردن آرد به خمیر باید آرد را الک نمایید. در این صورت از کیفیت آرد مطمئن خواهید شد. در صورتی که خمیر مایه در شیر ولرم پف نکرد نباید از استفاده کنید، چرا که امکان دارد فاسد شده باشد.

هر یک از نکاتی که مربوط به ترد کردن پیراشکی بود را در این مطلب برای شما توضیح دادیم. اگر به خوبی طرز تهیه پیراشکی را یاد بگیرید می توانید پیراشکی ترد و خوشمزه ای را تهیه نمایید. دقت باشید که برای ترد کردن پیراشکی باید هر یک از مواد مورد نیاز خمیر را طبق اندازه استاندارد، مورد استفاده قرار دهید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی