رضیم
رضیم
چه چیزی نان را ترد می کند ؟ ( 2 نکته ساده)

چه چیزی نان را ترد می کند ؟( 2 نکته ساده)

چه چیزی نان را ترد می کند ؟

مواد لازم برای تهیه نان ترد و خوشمزه را باید به خوبی بشناسید تا بتوانید مزه خوبی به این غذا ببخشید. آرد مخصوص، نمک، خمیر مایه و آب به عنوان مهمترین موادی هستند که برای تهیه این غذا به کار گرفته می شوند. نحوه صحیح اندازه گیری هر یک از مواد لازم را بررسی کنید تا بتوانید یک غذای خوشمزه آماده نمایید. زمانی که پیمانه را با قاشق پر می کنید باید با استفاده از چاقو روی پیمانه را صاف نمایید. در این صورت مطمئن می شوید که پیمانه ها یک اندازه هستند. پیمانه ها را نباید درون مواد اولیه فرو کنید. در واقع با قاشق می‌توانید این اقدام را انجام دهید تا نحوه صحیح اندازه گیری مواد را بررسی نمایید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه غذای ترد

برای تهیه نان ترد و خوشمزه می توانید از همزن برای ترکیب نمک آرد، خمیر مایه، و … استفاده نمایید. درون یک کاسه بزرگ مواد را بریزید و آب را به مواد اضافه نمایید. پس از آن با قاشق به خوبی مواد را هم بزنید. بعد از اینکه مواد هم زده شدند می توانید با استفاده از همزن آنها را به خوبی ترکیب کنید و روی کاسه را بپوشانید. خمیر را در محیطی که بیرون از آشپزخانه است بگذارید. حدود ۱۲ الی ۱۸ ساعت صبر کنید خمیر بالا بیاید و توده های هوا را روی سطح آن مشاهده کنید.

نحوه پخت نان ترد

برای پخت نان خمیر را باید در قسمت میانی فر که در دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است بگذارید. از دستکش جهت برداشتن ظرف استفاده نمایید. درپوش را بردارید و حدود یک قاشق غذاخوری آرد در قسمت ته قابلمه بریزید. کف دست را با آرد بپوشانید و مقداری آرد روی خمیر که بالا آمده است بپاشید. در این صورت مانع چسبیده شدن خمیر به انگشت خواهید شد. با انگشت تان خمیر را جمع کنید تا و درون قابلمه بگذارید. درب قابلمه را بگذارید و آن را درون فر قرار دهید. حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا غذا درون فر پخته شود. در صورت طلایی شدن غذا می توانید آن را از درون فر خارج کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی