رضیم
رضیم
چرا نان پیتزا خشک میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا نان پیتزا خشک میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا نان پیتزا خشک میشود ؟

برای بسیاری از افراد شاید این پرسش به وجود آید که چرا نان پیتزا خشک می شود. خشک شدن نان به موارد متفاوتی بستگی دارد. هر یک از مواردی که مربوط به خشک شدن نان می گردد را باید بشناسید تا از آنها جلوگیری کنید. برخی از مهمترین مواردی که مربوط به خشک شدن نان هستند را در این مطلب می خواهیم برای شما توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل خشک شدن نان های پیتزا

یکی از مهمترین دلایلی که موجب خشک شدن نان پیتزا می گردد کم بودن آب خمیر پیتزا است. اگر آب کمتری را برای تولید خمیر پیتزا به کار بگیرند امکان دارد که رطوبت نان از بین برود و سریعتر خشک شود. بر همین اساس باید مقدار آب را برای تولید خمیر پیتزا بر اساس اندازه بودن به خوبی بررسی کنیم. یکی دیگر از دلایل سفت و همچنین خشک شدن نان این است که آن را بیش از اندازه درون فر نگه می ‌دارید. برخی از افراد برای پخت پیتزا، خمیر و نان را مدت زمان زیادی درون فر نگهداری می کنند. این مسئله موجب می گردد که در کمترین بازه زمانی نان سفت شود و بافت نرم خود را از دست بدهد.

نان پیتزا و مشکل خشک شدن آن

برای پخت پیتزا باید دمای فر را به صورت متناسب تنظیم کنید تا مشکلی برای نرمی خمیر و نان به وجود نیاید. یکی دیگر از مواردی که موجب خشک شدن نان پیتزا می شود این است که نان را در معرض هوا قرار می دهید. هر یک از نان‌ های پیتزا دارای رطوبت لازم هستند. اگر رطوبت نان در معرض هوا از بین برود نان خشک می شود. هر یک از نان‌های پیتزا را با درجه مشخص از آب و آرد تهیه می کنند. اگر میزان آب و آرد برای تهیه نان مناسب نباشد نان بعد از مدتی خشک می گردد. هر یک از نکاتی که در مورد مراقبت از نان است و اهمیت دارد را باید بدانید تا از خشک شدن نان جلوگیری کنید. توجه داشته باشید که نان های پیتزا در بسته بندی های مناسب قرار می ‌گیرند. بعد از اینکه نان های پیتزا را از درون بسته بندی خارج نمودید باید سریعا نان ها را بپزید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی