رضیم
رضیم
چرا پیراشکی پف نمی کند ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پیراشکی پف نمی کند ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پیراشکی پف نمی کند ؟

یکی از مهمترین نکاتی که موجب پف کردن پیراشکی می شود خمیر مناسبی است که شما استفاده می کنید. دلایل متفاوتی موجب می گردد که این غذا پف نکند و شکل مناسبی نداشته باشد. برخی از مهمترین دلایل پف نکردن این غذا را در این مطلب می‌ خواهیم توضیح دهیم تا آگاهی بیشتری در این زمینه کسب کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل پف نکردن خمیر غذا

مخمر غیر فعال به عنوان یکی از مهمترین مواردی است که موجب پف نکردن پیراشکی می شود. اگر مخمر شما چند سال استفاده نشود بدون شک فعال نخواهد بود. زمانی که مخمر انسجام لازم را داشته باشد بدون شک به خمیر شکل مناسبی می بخشد. سرد بودن هوا یکی دیگر از مواردی است که موجب پف نکردن خمیر می گردد. اگر هوا خیلی سرد باشد خمیر پف نمی کند و به آرامی پف آن می خوابد. خمیر خود را باید در منطقه گرم قرار دهید تا به راحتی پف کند. بسیاری از افراد خمیر را در کنار بخاری قرار می‌ دهند تا پف کند.

بهترین روش برای پف کردن پیراشکی

یکی از نکاتی که موجب پف نکردن پیراشکی می ‌شود این است که مایه مورد استفاده خیلی داغ است. مخمر را زمانی که در معرض دمای بالا قرار می دهید امکان دارد از بین برود. به همین دلیل اگر مایع داغ را با مخمر ترکیب نمایید پیش از اینکه فرصتی داشته باشد پف کند خاصیتش را از دست می دهد. استفاده نکردن از ظرف مناسب یکی دیگر از دلایلی است که موجب پف نکردن خمیر می شود. اگر شما ظرف مناسبی را جهت تهیه کردن خمیر به کار نگیرید خمیر پف نمی کند.

ظرف های پلاستیکی به عنوان بهترین ظرف هایی هستند که برای پف کردن خمیر استفاده می شوند. این مسئله که اندازه بودن ظرف را بررسی کنید بسیار مهم است. یکی دیگر از دلایلی که موجب پف نکردن پیراشکی می شود این است که بیش از اندازه از نمک استفاده کرده باشید. نمک روند پف کردن خمیر را با اختلال مواجه خواهد کرد. زمانی که بیش از اندازه نمک را استفاده کنید امکان دارد خمیر پف نکند و غذای شما خوشمزه نشود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی