چرا خیار شور زرد میشود؟
بسیاری از افراد زمان تهیه خیار شور با مشکلات گوناگونی مواجه می شوند. زرد شدن خیارشور یکی از مهمترین مشکلاتی است که برخی از افراد آن را تجربه کرده اند. دلایل متفاوتی موجب زرد شدن خیارشور می گردد. هر یک از این دلایل را باید به خوبی بشناسید تا از آنها جلوگیری نمایید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
دلایل زرد شدن خیار شور چیست ؟
یکی از مهمترین دلایلی که موجب زرد شدن خیار شور می گردد استفاده نامناسب از سرکه می باشد. اگر شما سرکه را به صورت اصولی در ظرف خیارشور مورد استفاده قرار ندهید بعدا متوجه زرد شدن خیارشور ها می شوید. برای اینکه خیارشور ترد و خوشمزه شود نیاز است که خیار های قلمی استفاده نمایید. خیار هایی که گلخانه ای هستند برای تهیه خیارشور گزینه مناسبی به شمار نمی روند.
خیار ها را به طور کامل بشویید و خشک کنید. در صورتی که قطره ای از آب روی خیارها باقی بماند خیارشور کپک می زند. تمامی فوت و فن هایی که مربوط به تهیه خیار شور می باشد را باید اجرا کنید تا از زرد شدن خیار ها جلوگیری نمایید.
راهکارهای جلوگیری از زرد شدن خیار شور
یکی از مهم ترین راهکار هایی که برای جلوگیری از زرد شدن خیار شور می توانید به کار بگیرید استفاده از نخود می باشد. اگر شما نخودها را در ظرف خیارشور بریزید خیارشور ترد و خوشمزه می گردد. به طور کلی نخود درون ظرف خیارشور گاز مخصوصی را تولید می کند. این گاز تولید شده برای رنگ سبز خیارشور مزیت زیادی دارد. یکی از مهمترین دلایلی که موجب زرد شدن رنگ خیارشور می شود استفاده نکردن از آب جوشیده می باشد.
شما باید حتما از آب جوشیده برای تهیه خیارشور استفاده نمایید. استفاده کردن از آب شیر که دارای کلر است موجب نرم شدن و کپک زدن خیارشور خواهد شد. به اندازه کافی از مواد مورد نیاز مانند ترخون، فلفل، مرزه و … استفاده کنید تا رنگ خیارشور تغییر نکند. یکی از مهمترین راهکار هایی که برای زرد نشدن خیارشور اهمیت دارد استفاده از نمک مناسب می باشد. نمک هایی که بدون ید هستند را می توانید برای تهیه خیارشور به کار بگیرید تا خیارشور خوشرنگ شود.