رضیم
رضیم
چه کنم پیتزا خشک نشه ؟ ( 2 نکته ساده)

چه کنم پیتزا خشک نشه ؟ ( 2 نکته ساده)

چه کنم پیتزا خشک نشه ؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد زمان پخت پیتزا با آن مواجه می‌ شوند خشک شدن آن است. به طور کلی باید به خوبی بدانید که دلایل متفاوتی موجب خشک شدن خمیر این غذا می گردد. طولانی شدن مدت زمان پخت غذا، نبود آب کافی درون خمیر، استفاده از وردنه جهت ورز دادن خمیر و … مهمترین مواردی هستند که موجب خشک شدن خمیر می شوند. راه حل هایی که مربوط به خشک نشدن پیتزا است را باید به خوبی بشناسید و آنها را اجرا کنید تا غذایتان خوشمزه تر شود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید

مدت پخت استاندارد برای پخت پیتزا

یکی از مهمترین نکاتی که جهت پخت پیتزا خوشمزه اهمیت دارد این است که مدت پخت آن را طولانی نکنید. بهترین خمیر این غذا در قسمت خارجی اگر حرارت زیادی را دریافت کند خشک می شود. در صورتی که از توستر و مایکروفر برای پخت و تهیه این غذا استفاده می کنید باید ۱۵ دقیقه را به پخت این غذا اختصاص دهید.

یکی دیگر از نکاتی که موجب خشک نشدن خمیر پیتزا می ‌شود این است که خمیر را خودتان آماده کنید. خمیر هایی که آماده هستند و در فروشگاه ها به فروش می رسند بعد از مدتی خشک می شوند. بر همین اساس شما می توانید با مواد مورد نیاز خمیر این غذا را آماده کنید تا غذایتان خوشمزه تر شود. اگر مقدار کمی آب درون خمیر بریزید امکان خشک نشدن خمیر درون فر وجود دارد. بر همین اساس تمامی مواد مورد نیاز برای تهیه این خمیر را باید به صورت اصولی مورد استفاده قرار دهید.

بیش از اندازه خمیر پیتزا را ورز ندهید

یکی دیگر از نکاتی که موجب خشک شدن خمیر پیتزا می شود این است که آن را بیش از اندازه ورز می دهید. ورز دادن بیش از اندازه خمیر موجب می گردد که خمیر متراکم تر گردد. به همین دلیل خمیر شما حالت سفت تری پیدا می کند. باید به اندازه مورد نیاز خمیر را ورز دهید تا حالت نرم و ارتجاعی داشته باشد. زمان ورز دادن خمیر مقداری آب می توانید مورد استفاده قرار دهید. در این صورت خمیر نرم تر می شود و بافت خوبی برای پخت دارد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی